ano je to tak, vela ludi ma zdedene alebo k tomu prisli ani nevedia ako atd, ti co nemali take stastie za to teraz musia platit strasne sumy, je to tak no ... z velkej casti aj preto ze sa zmenil rezim a nezostal tu po socialnej stranke "kamen na kameni" a spolocnost sa uplne pretransformovala atd
ja uz chvalabohu vidim koniec tunela a raz pride ten cas kedy "budem za vodou" a tiez sa na to zacnem pozerat inak, nie len cez peniaze. naozaj nezavidim ludom ktori tu hypo splacaju fakt ze 30 rokov atd to je teda sila ... zatial to je stale "uphill battle" ale ono sa to raz preklopi a potom to zacne pracovat uz len vo vas prospech.
inak postupom casu, ked baby boomers pomru, tak ich deti podedia vsetky ich nehnutelnosti, napriklad ja podedim dom od mojho uja (skrz moju mamu) a tiez rodicovsky dom.
Takze budem mat napr. 40 rokov a budem vlastnit svoj byt, rodinny dom po rodicoch a este budem mat podiel v dome po ujovi. Na toto by som si nikdy nebol schopny nasetrit atd. Toto sa da ziskat len dedenim. A verim tomu, ze za takych 20 rokov zacne existovat spolocenska vrstva "dedicov", ktori podedia vsetky nehnutelnosti po svojich rodicoch a kedze v SR / CR je brutalne percento ludi, ktori vlastnia svoje nehnutelnosti, tak tu vznikne vrstva "realitnych baronov"
toto bude podla mna rarita v Europe.