Zdravím po víkendu.
Tak jak to proběhlo...
Přišel jsem ve dvě hodiny přesně na čas si pro mě přišli dva pracovníci.
Přišli jsme do zasedací místnosti a začali jsme. Tady bych rád zdůraznil, že jsem se na pohovor připravoval tak, že taková ta část "Proč právě IBM atd.. bude v AJ" tak ta byla v češtině. Takže sem to moc hrotil.
Během pohovoru na technické části se mi asi 5 minut děsně třásl hlas. V tom mě "komisař" uklidnil a řekl že mi rozumí.
Pak ze mě strach opadl.
Přešlo na otázky jako co na jakým portu běží, dál na základní věci jako jak zjistit který proces požírá systémové prostředky, jak "sosat" data z logu, test na odhalení chyb v systému, taky jsme si prošli OSI model, tcp/ip, co je to a jak funguje hostname, pak hromada základních příkazů a jejich základní přepínače atp...
Co sem zvrtal tak asi to že pokud instaluji server, tak nastavím heslo na 12345, pak se na něj připojím putty a všechno si nachystám jak potřebuji. No nic méně to vše s CZ rozložením klávesnice. U pohovoru mi dali notebook s AJ klávesnicí. Takže sem minutu bojoval s tím jak se vytiskne zatracená hvězdička. Nic méně řekli mi že to není žádná hrůza.
Pak sem přesně nedovedl vysvětlit jaký je odkaz mezi hard a soft symlinkem.
Takže až na tyhle dvě věci jsem v tech. části Vše věděl, pokud si dobře vzpomínám.
V té obecné mě zasvětil manager [CZ] do všeho co ta profese obsahuje. Takže pokud to vyjde, už nebudu mít tak široký přehled o Všem možném, ale budu řešit úzce specifické problémy.
Dál mě upozornil na to jak se všechno musí pečlivě evidovat. Do služebního ntb nesmím připojit ani flash disc, vypnout iptables... to mě trošku vyděsilo....
Co se týče vlastního rozvoje. Tak nic krom toho co souvisí s tím co budu dělat si nemůžu certifikovat. Takže na CISCO opět můžu zapomenout.
Poslední co mě tak trošku znepokojilo je to že na řešení problémů jsou vyhrazeny 2 hodiny. Z toho mám trošku strach. Pokud se tento čas přesáhne (i o minutu co jsem pochopil) dochází k nějakým sankcím pokud není přesně odůvodněno proč došlo k překročení limitu.
No a plat... Řekl jsem si tedy 32 000 bruto... Pokud se musím stěhovat, zařizovat si výbavu do bytu a abych se v důchodu nepásl v parku, tak sem si řekl, že je to tak nějak adekvátní částka.
Celý pohovor trval 2 hodiny. Ani sem nevěřil, že to tak strašně rychle uteklo.
Nic méně prostředí klidné (tlumenou hudbu bych uvítal), útulné, nepotkal sem snad nikoho kdo by se vyloženě tvářil, že by nejraději odešel i skrz špatné počasí

...
Celkový dojem za sebe můžu říct, že dobrý. Pokud mě vezmou i přes to, že jsem v technické části měl Výše uvedené problémy a přistoupí na můj platový návrh tak si myslím, že to bude dobrá zkušenost.
Závěrem nutno podotknout, jde o správu Middleware 2-3 leve supportu. Takže na serverech budu řešit omezené množství problémů.