Zajímave počtení. Moje zkušenost je taková, že jako zaměstnání je třeba dělat to, v čem je člověk fakt dobrý a cítí se v tom nejjistěji. Záměrně nepíšu to, co ho nejvíc baví. Dnešní doba je náročná na jedince a jen tak mezi námi, vzpomente si na mě - bude to ještě mnohem horší (po všech stránkách). K tomu se samo přidávají charakterové/inteligenční vlastnosti/schopnosti, které případného jedince posouvají/srážejí v žebříčku pracovního uplatnění. To víme a z toho je třeba reálně vycházet.
Problém vyhoření či ztráty iluzí/motivace je reálná záležitost. Sám jsem to několikrát v životě zažil. V jednom případě se mi to spojilo s rozchodem a to jsem pak řešil hledámím práce v Londýně. Nakonec jsem zkončil zpět v ČR, ale 400 km od domova. Kupodivu změna lokality nepřinesla kýžený efekt. V tu dobu jsem vážně zvažoval, že půjdu dělat taxikáře. Cítil jsem, že profesně stagnuji ale že je třeba jít dál. Takto jsem přešlapoval další 2-3 roky až jsem narazil na technologii, která mě zaujmula a která mě hlavně nakopla. Byla to (pro mě) nová věc, ale díky její kvalitě a existující komunitě jsem tomu přišel na chuť. Stačilo jen na pár týdnů zatnout zuby, vydržet. Zjistil jsem totiž, že to není o nějakém novém frameworku, ale o tom, že mě tato technologie "nutí" přemýšlet zásadně jinak než dříve - lépe, objektově, v souvislostech. Najednou mě práce začala opět bavit. Kód je čistý, přehledný a testovatelný. K tomu následně jako bonusem přišel kvalitní vztah s (dnes již) manželkou atd...
No a pak je tu prostředí dookola. S tím moc neuděláš aje třeba se s tím smířit. Vedení firmy bývá často omezené (osvícených šéfů je jako šafránu), užvanění obchodníci v zájmu tržeb naslibují cokoli (bez konzultace s IT) a spících kolegů po kancelářích je taky dost. Už jsem prošel několik firem, které se z venku tvářili profi a skutek utek. Tak to prostě je a dlouho ještě bude. Najít firmu, kde to šlape jako z partesu, se rovná výhře v loterii (pokud nejsi opravu nadaný IT). Co pomůže je kolega podobného ražení jako Ty, se kterým se v práci lépe přežívá.
Zpětně po 15-ti letech práce v IT jsem hrubě podcenil 2 věci:
- studium kvalitních zdrojů informací v angličtině
- otázku školení a konferencí (vedení firem to moc nepodporuje)
Člověk nemusí být ani moc důsledný, ale když někde narazí na něco zajímavého, co mu "zavoní", samo ho to chytne a nastartuje. Je to jako s ženskou. Koketuješ s různýma, ale těch co tě dostanou do chomoutu není (= nemělo by být) moc.
PS: Zrovna nedávno jsem byl na vývojářské konferenci, kde neustále nabízeli práci - právě ty firmy, které mají v ČR renomé.