Ano, za 2 mesice nelze nic....jak ja jsem jen mohl ten web splacat v generatoru za vikend. Vytvoreni databaze zakazniku, vcetne registrace a ukonceni registrace s prihlasovanim, odhlasovanim podle tutorialu na youtube 10-15 hodin.
Nelze? Mam pocit, ze se bojite o business, tak bulikujete hlavu nesmyslama, jak to nelze a jak je potreba milion chujovin nastavit. Nakonec si to clovek amater zbastli sam za tyden vcetne platebni brany a stihne obehat urady.........no a vy porad budete psat, jak neco nelze a ze pod pul mega nejdete.
Kdyz tyhle tlachani prirovnam k jinemu oboru tak mi to zni jako povidacky kdejakeho "garazmistra", kterej jede jenom schadewerke (alfa se sere, fiat je italskej srac) a kdyz k nemu tedy date auto, protoze on to prece da za pulku penez, tak zjistite, ze vam vymenil turbo, ono to turbem nebylo, tak zkousel dal a rozesere vam pulku auta. Jasne, pepikovi, kterej na tu ochcávku šetří 10 let a nemuze ani na dovolenou to staci, protoze setri kde se da. Ale cloveku co potrebuje, aby to proste slapalo a byla naka zaruka a takove veci, tak si priplati za kvalitnejsiho cloveka a muzeme to bejt klidne ten garazista, ale nedela za nejlevnejc a opravi vetsinu aut, protoze autum jako takovejm rozumi.
Pochopil? Timhle stylem si muzes placat nejakej pritroublej eshop nebo webovou prezentaci instalatera. Ale ne slozite veci a nikdo, kdo ma jen trochu rozumu a rozumi obchodu si nepusti k vytvoreni IT systemu nejakeho patlala, kterej to da podle videa.
K vytvoreni slozitejsich veci patri samozrejme vsechny projektove faze, at uz technicke, tak ty netechnicke.
Jenze nekomu, kdo jen patla se to tezko vysvetluje.