Nedovedu si představit pracovat ve firmě, která mi nevěří. To bych taky mohl v kanclu s končit s koulí na noze, abych v náhodou v pracovní době neutekl.
Osobně neberu ani píchačky.
Já pracuji tím stylem, že moje práce je hotová v normálním čase. Když něco hoří, člověk přidá, udělá hodinu přes čas a ani ji nevykazuje a na druhou stranu očekává, že když je tempo volnější, tak se může sebrat a jít ještě za světla ven na vzduch. Tak jako tak si v průměru svých 8 hodin odpracuji, někdy méně, někdy více. Hlavně no stress.
V kanclu to často vypadá tak, že všichni předstírají práci. Spousta lidí je zbytečných - produkují nějaké excely, grafy a prezentace, které často ani nikdo nechce. Spousta lidí není shopná odpovědět na otázku, co je výsledekm jejich práce.
Já když jdu jednou za čas do kanclu, jsem akorát nasranej. Přijdu tam, špinavej stůl, rozhozený monitory, případně rovnou něco z vybavení nefunguje. Místo toho abych pracoval se to musím snažit dát do hromady. Takže radši udělám během dne deset kafí, pokecám s každým koho potkám a ve výsledku práci neudělám.
Doma ráno vstanu, zapínám notebook, jsem okamžitě k zastižení a ještě než vylezu z postele mám projeté nové tickety.