Tak zrovna tady mám pocit, že servis24.cz normálně dál funguje. Máte důvod se domnívat, že se ho ČS chystá zaříznout?
SERVIS24 pro retail skončí během tohoto roku, tzn. budete jej moci používat 0-5 měsíců, v závislosti na tom, kdy vás "převedou" (čti zakážou vám do něj přístup).
popravde jsi me potesil. porad jsem mel - po nasazeni noveho ibankingu u mBanky a nadsenem hykani mych mladsich kolegu nad gamifikacemi a spojenim s FB - pocit, ze jsem starej a konzervativni, kdyz bych si pral neco ve stylu FIA. Takze nejsem sam Btw. proc nedokazou spravne implementovat "back()"? Tak zakladni funkce browseru si primo rika o to, aby to pouzili u vsech vicekrokovych operaci (platba: zadani udaju -> zadani SMS kodu -> finalni potvrzeni)?
Zrovna back/forward funguje v GEORGE normálně, alespoň jsem dosud nenarazil na žádný problém. Dokonce lze mít otevřeno více oken, na rozdíl od těch patlalů z Airbank. Problém GEORGE je v tom, že sice pár věcí oproti SERVIS24 vylepšili, další "vylepšili" a jiné rovnou totálně rozbili. Pomiňme fakt, že GEORGE spustili v době, kdy v něm polovina funcionality chybí. Větší průser v tom, co se rozhodli "vylepšit". Například standardní parametrické vyhledávání úplně zmizelo, takže hledat podle přesné efinice typu platby, čísla účtu, VS, KS, SS .... už nelze. Místo toho máte hustomegakrutopřísný google like full text, který vám při hledání VS 12345 vybleje výsledky obsahující tento řetězec v číslech účtů, VS, KS, poznámkách... takže totální chaos, a co jste hledali si v tom vytřiďte sám. Další dementovina je povinné pojmenování příjemce při jednorázové platbě - prý abyste si to pak snadno našel ve vyhledávání (možná proto, že normální vyhledávání zrušili), údajně jim volají klienti, že nemůžou najít nějakou platbu, tak jim tímtoi vycházejí vstříc. Jinými slovy, podle ČS je půlka jejich klientů neschopná nic dihledat v historii, tak se rozhodli totálně nasr4t tu druhou půlku tím, že jim automaticky zaplavelí seznam příjemců povinným přidáváním. Co na tom, že už na ten konkrétní účet nic nepošlete a v adresářui se po měsíci už nevyzná a prase. Ale možná je v tom ČS nevinně, DZORDZE vynalezli borci v ERSTE, takže v česku to dostali povinně. A teď už jen jak to vysvětlit nasraným uživatelům, že ten paskvil je pro jejich dobro.
GEORGE není ve všem špatný. Určitě pár užitečných funkcí přidali, jiné vylepšili. Bohužel přitom záměrně zařízli některou základní funkcionalitu, takže je z toho z poloviny nepoužitelný nesmysl.