Aplikce sirény pro obtěžující volající v Androidu

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
Re:Aplikce sirény pro obtěžující volající v Androidu
« Odpověď #30 kdy: 11. 12. 2017, 22:32:47 »
Tak známý jakéhosi agenta s teplou vodou asertivně nutil, aby mu před pokračováním hovoru zazpíval ukolébavku... když se asi po půl hodině povedlo, tak předstíral, že při zpěvu usnul.  8) ;D

My jednou meli agenta s nejakymi ukrutne drahymi, totalne Star Trek vysavaci s turbinou vyrobenou s pouzitim technologii leteckych motoru. Pry, ze nam vysavac predvede. No, odpadnul po prvnim kresle a na dalsi dve se vykaslal. Dneska ti agenti jsou skoro na nic, predvadi jen na 33,33333333%.

JT

« Odpověď #31 kdy: 11. 12. 2017, 23:19:59 »
Moje taktika je nejprve slušně odmítnu, pokud se opakuje tak pak používám metody souhlasíte s nahráváním hovoru ? ano já vás také nahrávám.. to většinou vede k ukončení.
A pak je tu třetí varianta, dnes bohužel trochu nevhodná ale když do sluchátka zakřičíte něco jako Alláh akbar...tak se volání taky celkem rychle zbavíte.

Lol Phirae

« Odpověď #32 kdy: 12. 12. 2017, 00:02:38 »
My jednou meli agenta s nejakymi ukrutne drahymi, totalne Star Trek vysavaci s turbinou vyrobenou s pouzitim technologii leteckych motoru. Pry, ze nam vysavac predvede. No, odpadnul po prvnim kresle a na dalsi dve se vykaslal. Dneska ti agenti jsou skoro na nic, predvadi jen na 33,33333333%.

Jo, znám... tady taky zklamali. Máme několik psů a koček - agent odpadl již na zátěžovém koberci v chodbě, kosmický vehement se ucpal. A to jsem se těšil, jak bude bezpracně uklizeno.  ;D

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #33 kdy: 12. 12. 2017, 00:18:13 »
Jo, znám... tady taky zklamali. Máme několik psů a koček - agent odpadl již na zátěžovém koberci v chodbě, kosmický vehement se ucpal. A to jsem se těšil, jak bude bezpracně uklizeno.  ;D

No, potiz je v tom, ze dneska si agenti mysli, ze clovek padne na zadek a z fleku koupi ten zazrak a oni s tim nebudou mit vubec zadnou praci.

P_V

• 227
    • Zobrazit profil
« Odpověď #34 kdy: 12. 12. 2017, 00:26:06 »
Nejdrsnější bude ten z vás, komu se podaří telemarketérovi prodat nějaké svoje nepotřebné věci.

?

« Odpověď #35 kdy: 12. 12. 2017, 00:31:30 »
A pak je tu třetí varianta, dnes bohužel trochu nevhodná ale když do sluchátka zakřičíte něco jako Alláh akbar...tak se volání taky celkem rychle zbavíte.

A hlavně, ať už na tohle číslo raději nevolaj, aby nedošlo k nějaké předčasné detonaci...

yyy

« Odpověď #36 kdy: 12. 12. 2017, 00:44:44 »

A hlavně, ať už na tohle číslo raději nevolaj, aby nedošlo k nějaké předčasné detonaci...
Když to dobře podáš, můžeš z toho i něco mít:

Přijde chlap na policejní stanici a chce vědět, kde mají bonzárnu, že chce udat souseda. Pošlou ho na služebnu a on hned spustí: "Soused má na dvoře složeno deset metrů dřeva."
Policista: "To přece není trestné."
Bonzák: "Ale on si ho nechal dovézt z Německa."
Policista: "No, to se teď taky může, musíte mi říci něco víc!"
Bonzák: "On v tom dřevě pašuje zlato."
Policista zajásá a hned začne organizovat akci. Bonzák odejde a hned volá sousedovi, kterého právě udal. "Tak Josef, objednal jsem Ti to sekání dříví. A mám pocit, že to bude stejná parta, co Ti na jaře zryla zahrádku."

Unknown

« Odpověď #37 kdy: 12. 12. 2017, 09:49:46 »
Víte někdo o aplikaci, která umožní s maximiální hlasitostí pustit během hovoru co nejhlasitější a nejnepříjemnější sirénu volajícímu z Android telefonu? Jde mi hlavně o telemarketingové zmetky, co otravují několikrát za den, nejlépe aby na chvíli ohluchli.....

..... trápit sebe i volajícího není tak úplně normální.

Proc tedy uzivatele tohoto fora dlouhodobe trapi a ponizuji nejen vyvojare a uzivatele OS Windows, ale i mene znale uzivatele pocitacu obecne?

Hmmm

« Odpověď #38 kdy: 12. 12. 2017, 10:14:09 »
Tak telefoní čísla není tak složité zkoušet jedno po druhém. Navíc i v případě nějaké jejich databáze, se telefoní čísla neustále recyklují. Takže jestli předchozí majtel čísla ho všude rozdával, tak je to docela nemilé.
Ta recyklacia ide aj o krok dalej niekedy. Pocul som o pripade, kedy cloveku zavolala jeho uz par rokov mrtva babka, aby po zdvihnuti zistil, ze je to telemarketing.

Hrdobec

« Odpověď #39 kdy: 12. 12. 2017, 11:41:21 »
Proc tedy uzivatele tohoto fora dlouhodobe trapi a ponizuji nejen vyvojare a uzivatele OS Windows, ale i mene znale uzivatele pocitacu obecne?

Je to dusledek poruchy osobnosti, kterou ziskava vetsina pouzivatelu linux desktopu. Psychologove maji zato, ze to je projev permanetni frustrace pri praci s vecnym nedodelkem, kterym linuxovy desktop byl, je a porad bude.

SB

« Odpověď #40 kdy: 12. 12. 2017, 15:17:43 »
Vždyť oni dělají taky jenom svoji práci. Když zavolají, tak jim slušně řeknu, že nemám o nic zájem a rozloučím se. Není potřeba více. Případně sdělím, že si nepřeji, aby mi ještě volali. Hotovo, žádná věda.

Jasně, v neděli večer dělají svoji práci. Kopat do pr-dele s rozběhem. A to se nebavíme o tom, která kurva jim nameldovala moje telefonní číslo. Když pochcípají, jenom dobře.

SB

« Odpověď #41 kdy: 12. 12. 2017, 15:19:47 »
Neboj sa, oni ti nevolaju z vlastneho presvedcenia.

Ježišmarjá, oni jsou k tomu dokonce donuceni! No tak to by se mělo hlásit na policii!

SB

« Odpověď #42 kdy: 12. 12. 2017, 15:24:04 »
OMG. Stáhni si např. "Můžu to zvednout" a nech ty hovory blokovat.

Pro začátek dobré, ale chybí mi tam funkcionalita automatického zvednutí hovoru s vypnutím mikrofonu.

SB

« Odpověď #43 kdy: 12. 12. 2017, 15:27:38 »
Pravděpodobně žádná organizace nemůže těmito komerčními nabídkami člověka obtěžovat, pokud s tím on sám nesouhlasí. Tedy by bylo možné postupovat nějak takto:

• požádat o identifikační údaje organizace a kontakt na jednatele
  • zjistit, odkud získali moje telefonní číslo
  • ve vší slušnosti vyjádřit přání, ať už mi nevolají
  • hovory si nahrát pro vlastní evidenci a možnost se na ně odkázat

IMHO mnohem lepší postup než je prudit sirénou a navíc se to dostane na kompetentní místa. Pokud se toho nahromadí víc, bylo by pak zajímavé zjistit od právníka jak se má situace a napsat o tom článek (možná už něco takového existuje, nehledal jsem).

1. Jsou to často kdejací anonymové ze soukromých čísel.
2. To vám nikdy neřeknou. Odkud jej mají, vám je snad jasné.
3. To je práce navíc a funguje to jen s tím jedním zmrdem - oni si to nepředávají mezi sebou!
4. Opět práce navíc, k tomu s pochybnou použitelností.

SB

« Odpověď #44 kdy: 12. 12. 2017, 15:43:06 »

Když se vám podaří odpovědět na otázku, proč do fóra nepřátelského k widlím lezou vysírat widláci, získáte tak odpověď i na vaši otázku.