Aplikce sirény pro obtěžující volající v Androidu

greger

Re:Aplikce sirény pro obtěžující volající v Androidu
« Odpověď #45 kdy: 17. 12. 2017, 19:44:38 »
My jednou meli agenta s nejakymi ukrutne drahymi, totalne Star Trek vysavaci s turbinou vyrobenou s pouzitim technologii leteckych motoru. Pry, ze nam vysavac predvede. No, odpadnul po prvnim kresle a na dalsi dve se vykaslal. Dneska ti agenti jsou skoro na nic, predvadi jen na 33,33333333%.

Jo, znám... tady taky zklamali. Máme několik psů a koček - agent odpadl již na zátěžovém koberci v chodbě, kosmický vehement se ucpal. A to jsem se těšil, jak bude bezpracně uklizeno.  ;D
To musí být dobytčák ... fuj.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #46 kdy: 17. 12. 2017, 22:24:24 »
To musí být dobytčák ... fuj.

Hele, zalez zpet do sveho sterilniho bytu a mezi nas, co mame kocky, psi, ovce a slepice se nemichej. Jeste by ti domu mohly nalezt nejake strasne pakety infikovane zvirecimi nemocemi.

« Odpověď #47 kdy: 18. 12. 2017, 00:00:41 »
Pravděpodobně žádná organizace nemůže těmito komerčními nabídkami člověka obtěžovat, pokud s tím on sám nesouhlasí. Tedy by bylo možné postupovat nějak takto:

• požádat o identifikační údaje organizace a kontakt na jednatele
  • zjistit, odkud získali moje telefonní číslo
  • ve vší slušnosti vyjádřit přání, ať už mi nevolají
  • hovory si nahrát pro vlastní evidenci a možnost se na ně odkázat

IMHO mnohem lepší postup než je prudit sirénou a navíc se to dostane na kompetentní místa. Pokud se toho nahromadí víc, bylo by pak zajímavé zjistit od právníka jak se má situace a napsat o tom článek (možná už něco takového existuje, nehledal jsem).

1. Jsou to často kdejací anonymové ze soukromých čísel.
2. To vám nikdy neřeknou. Odkud jej mají, vám je snad jasné.
3. To je práce navíc a funguje to jen s tím jedním zmrdem - oni si to nepředávají mezi sebou!
4. Opět práce navíc, k tomu s pochybnou použitelností.

Tak samozřejmě, že pokud mi na dotaz neodpoví, tak se s nima už dál bavit nebudu.