Aplikce sirény pro obtěžující volající v Androidu

Angorská Královna

Víte někdo o aplikaci, která umožní s maximiální hlasitostí pustit během hovoru co nejhlasitější a nejnepříjemnější sirénu volajícímu z Android telefonu? Jde mi hlavně o telemarketingové zmetky, co otravují několikrát za den, nejlépe aby na chvíli ohluchli...

Jednou jsem dala telefon do hrnce a začala do něj mlátit polévkovou lžící, markeťák po chvíli zavěsil.  Zkoušela jsem i ruční alarm a sirénu z fotbalu, ale nevýhoda je, že je musíte mít pořád u sebe, protože nevíte, kdy ten šmejd zavolá, navíc to dělá hrozný hluk i u vás a to už vůbec nemluvím o tom, že na veřejnosti asi těžko něco takového použijete.

Thommas

Re:Aplikce sirény pro obtěžující volající v Androidu
« Odpověď #1 kdy: 11. 12. 2017, 14:24:15 »
A nestačilo by si stáhnout nějaký filtr který detekuje telemarketingové hovory?

yyy

« Odpověď #2 kdy: 11. 12. 2017, 14:30:46 »
A nestačilo by si stáhnout nějaký filtr který detekuje telemarketingové hovory?

A hodí ti skutečnou nabídku práce do spamu. To víš že jo.

KStanley

« Odpověď #3 kdy: 11. 12. 2017, 14:31:27 »
Vždyť oni dělají taky jenom svoji práci. Když zavolají, tak jim slušně řeknu, že nemám o nic zájem a rozloučím se. Není potřeba více. Případně sdělím, že si nepřeji, aby mi ještě volali. Hotovo, žádná věda.

yyy

« Odpověď #4 kdy: 11. 12. 2017, 14:36:10 »
Vždyť oni dělají taky jenom svoji práci. Když zavolají, tak jim slušně řeknu, že nemám o nic zájem a rozloučím se. Není potřeba více. Případně sdělím, že si nepřeji, aby mi ještě volali. Hotovo, žádná věda.

On chce být zlý na lidi, co tam pracují, aby tam nikdo pracovat nechtěl a celé odvětví zaniklo.

Hmmm

« Odpověď #5 kdy: 11. 12. 2017, 14:52:33 »
Víte někdo o aplikaci, která umožní s maximiální hlasitostí pustit během hovoru co nejhlasitější a nejnepříjemnější sirénu volajícímu z Android telefonu? Jde mi hlavně o telemarketingové zmetky, co otravují několikrát za den, nejlépe aby na chvíli ohluchli...

Jednou jsem dala telefon do hrnce a začala do něj mlátit polévkovou lžící, markeťák po chvíli zavěsil.  Zkoušela jsem i ruční alarm a sirénu z fotbalu, ale nevýhoda je, že je musíte mít pořád u sebe, protože nevíte, kdy ten šmejd zavolá, navíc to dělá hrozný hluk i u vás a to už vůbec nemluvím o tom, že na veřejnosti asi těžko něco takového použijete.
Vzhladom na to, ze v telemarketingu robia povacsine brigadnici, ktori si popri skole chcu nieco zarobit, nie je velmi ferove sa pokusat o to aby ohluchli...
Neboj sa, oni ti nevolaju z vlastneho presvedcenia.

Namiesto toho si radsej stiahni appku, ktora ti podla cisla zisti z internetu o koho ide. Su na internete databazy cisel, ktore ludi obtazuju.

zdenek henek nereg.

« Odpověď #6 kdy: 11. 12. 2017, 14:59:04 »

On chce být zlý na lidi, co tam pracují, aby tam nikdo pracovat nechtěl a celé odvětví zaniklo.

Vas by to nevyrusovalo? Kdyz resim neco slozitejsiho, tak mi zabere klidnei 30 minut, nez se do toho poradne dostanu a takovyto telefonat me okrade o tento cas, ne jen o tech par minut/sekund nez reknu ne a zavesim.

Delam to spis takto

1. nekdo vola - chtel bych Vam nabidnout ....
2. ujistim se, ze mluvim s marketakem
3. reknu moment ted musim na chvili polozit telefon na stul, slusne se omluvim :)
4. a necham ten telefon lezet na stole a delam si svoji praci
5. vetsinou trva vic jak dve minuty, nez si ten na druhe starane uvedomi, ze nic nebude, prece jsem byl tak mily :)

Timto zachranim aspon jednoho cloveka, ktereho uz nestihne za svoji "pracovne-obtezovaci" smenu "vytocit" ...

Jinak toto se zacina resit na urovni cele EU a vypada to, ze by meli mit tito otrapove povinnost pouzivat cisla s urcitym prefixem, takze by je melo byt mozne je odfiltrovat uz u operatora.

zdenek henek nereg.

« Odpověď #7 kdy: 11. 12. 2017, 15:02:13 »

Vzhladom na to, ze v telemarketingu robia povacsine brigadnici, ktori si popri skole chcu nieco zarobit, nie je velmi ferove sa pokusat o to aby ohluchli...
Neboj sa, oni ti nevolaju z vlastneho presvedcenia.

Namiesto toho si radsej stiahni appku, ktora ti podla cisla zisti z internetu o koho ide. Su na internete databazy cisel, ktore ludi obtazuju.

Podomni prodej a Svedky Jehovovi na tebe, pak bys mluvil trochu jinak, az by sis pripadal jako vratnej a porad ti nekdo sedel u dveri a zvonil :)

grg

« Odpověď #8 kdy: 11. 12. 2017, 15:03:25 »
To má asi taký efekt ako strieľať pracovníkov daňového úradu...

?

« Odpověď #9 kdy: 11. 12. 2017, 15:07:56 »
Jasně, oni to dělaj pro vaše úsměvy, ne pro vaše peníze... I když je spousta lidí pošle do hajzlu, vždycky se najde nějakej zoufalec co se jim k něčemu upíše.

Nox

Re:Aplikace sirény pro obtěžující volající v Androidu
« Odpověď #10 kdy: 11. 12. 2017, 15:31:05 »
Zajimavy napad, ta predstava se mi vylozene libi.
Kdyby si to nainstalovalo alespon nekolik malo % lidi,byla by to dobra aktivni obrana proti tem zlodejum a podvodnikum, na ktere je bohuzel zakon kratky, byt vsichni vi, ze to co nabizi by si jinak nikdo normalni nekoupil.
Appka blokujici konkretni cisla nic neresi, nebot nejdriv tam musi nekdo to cislo zadat a pro neho uz je pozde, dvak to nebrani v dalsim odrbavani lidi a nechava podvodnikum moznost dalsi cinnosti.

Mazak

« Odpověď #11 kdy: 11. 12. 2017, 15:39:20 »
Na Androidu nelze.

https://developer.android.com/guide/topics/media/mediaplayer.html  hned prvni note:

Note: You can play back the audio data only to the standard output device. Currently, that is the mobile device speaker or a Bluetooth headset. You cannot play sound files in the conversation audio during a call.

DrBlue

« Odpověď #12 kdy: 11. 12. 2017, 15:50:51 »
drive to slo pomoci AIDL, nevim jak v aktualnich verzich Androida

yyy

« Odpověď #13 kdy: 11. 12. 2017, 16:00:49 »
Na Androidu nelze.

https://developer.android.com/guide/topics/media/mediaplayer.html  hned prvni note:

Note: You can play back the audio data only to the standard output device. Currently, that is the mobile device speaker or a Bluetooth headset. You cannot play sound files in the conversation audio during a call.

Meh. Si to člověk musí rootnout, no....

Vynalezce

« Odpověď #14 kdy: 11. 12. 2017, 16:01:11 »
Currently, that is the mobile device speaker or a Bluetooth headset.

Takze jeden vektor by tady byl - bluetooth. Zbastlit na arduinu vlastni bluetooth "mikrofon" kde vstupem by nebyl mikrofon ale rovnou wav soubor (nebo bt-audio ekvivalnent). To android nema sanci zjistit, ze neni pripojen skutecny mikrofon ale audio data co dostava jsou zvukovy soubor.

Bude to mozna praktickejsi ale ne tak rychle jak hrnec a varecka :-D

Jeste mne napada, decka maji takovou krabicku: https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/810eXVfqyjL._SY886_.jpg

Prdi to, hvizda, buci, meci, na jednu tuzkovku vydrzi rok. Das do supliku a osladis den telemarketaka :-)