Jak promazat cookie domény v anonymním režimu

webkit.chromium

Jak promazat cookie domény v anonymním režimu
« kdy: 14. 12. 2017, 17:26:34 »
Zdravím, řeším zapeklitý problém v chromium potřeboval bych promazat cookie domény v anonymním režimu (ty cookies jsou nastavené, protože jsem stránku navštívil zavřel, navštívil–pro potvrzení že cookies si pamatuje)programátoři chromium asi nepočítali s těmito eventualitami:
-v chrome://settings/siteData ani chrome://settings/content/cookies nevidím cookie z anonymního okna
- ani když jako haxor si otevřu chrome://settings/content/siteDetails?site=https%3A%2F%2Fnázev.com, nevidim tam cookies dané domény
- anonymní okno nemohu zavřít, protože v něm mám otevřené taby, které nechci ztratit
- stránka, pro kterou chci cookies smazat nemám otevřenou tudíž nemohu KLEPNOUT VEDLE ADRESY a dát pod Soubory cookie kliknout na Používají se %d- protože dokud url není otevřená (ODENTROVANÁ), tak KLEPNOUT VEDLE ADRESY JE NANIC
-NEMOHU ani v devtools  dát tab Application  -cookies - důvod stejný jako výše. nepomůže ani trik, když si v tabu Network dám offline , a stránku JAKOŽE NAVŠTÍVÍM, protože to na ni nedojde.

Poradíte? Jsem bezmocný, nenašel jsem žádný způsob, jak odstranit cookies domény v anonymním tabu bez zavřením anonymního režimu. Umí se jiné browsery takhle chovat? Co jsem zkoušel firefox, tak ten díky rozšíření Cookie controler umí (ač na 4 klikutí) spravovat cookie mnohem, lépe, ale to byla jen odbocka.
« Poslední změna: 14. 12. 2017, 20:02:11 od Petr Krčmář »

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
A to pro chrome browsery ani neexistuje nejaky spravce susenek?

webkit.chromium

No ona rozšíření jsou taková ruská ruleta, navíc se to nejsou normální zip, navíc sestavit url pro stažení rozšíření je taky libový.
-Je možné nainstalovat, rozšíření, aby se neaktualizovalo? Je tu riziko, že příští verze, oblíbeného rozšíření na takový základ(jako měla opera) jako rozšíření na uložení session bude cinklá.
Nebo má sned někdo recept, jak mít chromium bezpečné? Cesta rozšíření se mi zdá dost riskantní. Byl jsem rád za Operu 12, která vše uměla defaultně, bohužel technologicky ji ujel vlak a chropera 18+ je o ničem.
Nějaké vyhlídky jako brave,vivaldi, otter browser nebo firefox 57+?

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
No, tak si otevrete textovy editor, nakopirujte tam URL tech nepostradatelnych stranek (aspon je budete mit, az vam Chromium treba spadne) a zrestartujte to. Tech stranek asi nebude tak moc, ledaze byste mel nejnovejsi setnactijadro na 10 GHz s 64 GB RAM. Elementary, dear Watson.

webkit.chromium

Re:Jak promazat cookie domény v anonymním režimu
« Odpověď #4 kdy: 17. 12. 2017, 23:44:05 »
je jich asi 200.  Co strašíš se superpočítači? Stačí mi 2 jádro ,4GB RAM, SSD SATA a nemám problém.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 18. 12. 2017, 00:04:35 »
Normalni prohlizec by mel umet obookmarkovat 200 tabu do podslozky i v anonymni rezimu. Nevim, jestli Chromium je normalni prohlizec. V kazdem pripade otevirat 200 nepostradatelnych stranek v anonymnim rezimu neni moc chytry napad.

Tomas2

• 310
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 18. 12. 2017, 00:29:07 »
nechce se mi to hledat, ale chromium si ty cookies ukládá do binárního souboru někde na disku, ten soubor lze otevřít a upravit přes sqlite, tam to najdeš. Anonymní režim sdílí společný soubot s cookies. Přes správce zařízení jsou myslím dohledatelné všechny otevřené soubory (holt lsof to není).

Takhle to aspoň bylo cca 2 roky zpátky, chromium/chrome/windows již nepoužívám, nejsem schopný to říct přesněji.