Kdyz se tak ohanis tim sovinismem a white knightujes tady za zensky... Proc podobne gratis (nebo aspon myslim, ze vetsina kurzu je tam zadarmo) aktivity jako Czechitas neexistuji i pro muze? Neni to trochu sexisticky? Proc podobne natlakove skupiny nejsou i v opacnem gardu v jinych oborech? Proc kazdy resi zenske problemy ale nikdo ty muzske? To je ta rovnopravnost pohlavi?
Jen těm idiotům nastavuji zrdcadlo. Pokud si někdo něvšiml, jsme svobodná země, a každý si může svůj volný čas trávit jak se mu zlíbí, třeba tím že bude vyučovat v kurzech programování nebo se do těch kurzů chodit učit. V tomto konkrétním případě jde dotyčným o to, aby ukázaly ženám, že IT není jen pro muže. Nevím jestli pomáhá fakt, že v kurzech jsou hlavně holky (třeba kvůli studu z toho, že budou vypadat hloupě), ale to že žen je v IT nedostatek, přestože k tomu není žádný racionální důvod (inteligence, fyzická náročnost apod.), je prostě skutečnost.
Termíny jako "nátlakové skupiny" si nechte. Absolutně nechápu kdo koho v tomto případě do nečeho tlačí. A o sexismus se nejedná v žádném případě. Nebyl žádný problém do jednoho kurzu, jehož obsah mě zajímal a jiná alternativa nebyla k dispozici ani placená, se přihlásit jako muž.
A proč nejsou podobné kurzy pro chlapy? Je to úplně jednoduché, protože jste si žádný dotěď nezorganizoval (jinými slovy chlapi zatím neměli tu potřebu). Protože není žádný problém, abyste se tady na rootu s místními macho boys domluvil, a udělal si podobnou akci pro pány. Oba víme, že je to utopie, protože většina by zdarma pro druhé nehla ani prstem, a ještě by si vpánském klubu připadala jak na seanci pro buzny.
Se podivej na nejaky zapadni statistiky, jak na tom jsou treba mladi muzi, co se vzdelani tyce. Nebo ze zensky maji vyssi nastupni platy nez muzi. Podivej se na suicide rate.
Mě západní zdegenerovaná civilizace nezajímá. Ať si v tom multikulti hyperkorektním cirkusu zavedou třeba 4 pohlaví nebo manželství libovolného počtu osob. To je jejich problém, že jsou d3bilové.
Osobne je mi nejaky Czechitas ukradeny, ale kdyz uz teda bojujes za ty zensky, tak je potreba vylozit karty pro obe strany.
To si je tedy vyložme. Kdy ve svém volnu zorganizujete bezplatný kurz a jak se mohu přihlásit?