ad Bonita klienta: zadal jsem pred par lety par mega na bydleni (70% hypnoteka) a ve formulari kolonka o vzdelani byla. Prisuzuji to ciste sberu statistik pro banku. Zajimalo je - kde pracujete, co delate, jak dlouho jste na soucasne pozici, smlouva na urcitou/neurcitou pripadne byla prvni smlouva na urcitou uz alepson jendou prodlouzena, prijem za poslednich 6 mesicu (pocita se pouze aktualni zamestnani) a pak bylo policko, zda vykonavam managerskou pozici. Tim bylo mysleno, zda jsem v ofiko strukturach firmy manager a tedy mam pod sebou nejake zamestnance. Pry kdybych byl, tak bych mel vyhodnejsi urokovou sazbu.
Jenze pozor, vest lidi a byt manager neznamena byt titulovan. Pro me zeda zcela jasne > titul neznamena lepsi podminky v teto hre.
Jinak se nabizi otazka, pomohl vam lepsi plat k titulu?
Jinak co se tyce me osobne - titul nemam, na vs sem nesel a ani to nezkousel. Mam to na svem programu v sekci "do 3 let mozna". Po stredni sem chtel jit do prace a zkusit pracovat. Levej nejsem, lempl nejsem.
1. zamestnani (rok a ctvrt) - it technik - holka pro vse +- = prumerna mzda + par tisic
2. (skoro 4 roky) - it admin stredni vrstvy = 2x prumerna mzda
3. (soucasnost) - it jako bod 2 + dalsi pokrocilejsi veci a nejake to rizeni = 2,5x prumerna mzda
Nevim co by bylo kdyby titul, ale je mi to burt. Mam sve bydleni s pritelkyni, nejsem zadnej podrztaska, otacet korunu nemusim a sem spokojen.
To je vazne nejvetsi startost tolika lidi, zda jit na VS k vuli tomu, aby nekde dostali o par tisic vic? To se na to radis panove a potazmo damy vyserte. Nejde o tituly a skoly pokud nechcete samozrejme delat cinnost, ktera to vyzaduje (zdravotnictvi atp.).
Ale predpokladam, ze tazazel sem nesmeruje, protoze by se neptal a vidi titul jako ciste optional.
Chces se neco naucit, parit na koleji se spoluzakama, obrazet hospody, behat za holkama? Di do skoly a ne makat, nebudes na to mit cas pokud budes chtit v praci fungovat normalne.