Oni by museli dát účetní extra milion korun každý měsíc, a ještě přijít prisit po kolenou. Snad, oni totiž tu účetní ještě nikdy neviděli protože iInfo...
Jinak by samotný tenhle úkon vyžadoval odměnu alespoň 2x100 000 Kč pro Petra (za čtení téhle diskuse a za zřízení účtu) a dalších 5x 200 000 Kč pro oddělení marketingu, obchodní, či jak mu jinde nadávají (ale Root je s sním spokojen a nemůže si ho vynachválit).
P.S.
Jinak já jsem se nasral a začal pro iInfo a jeho weby blokovat veškerý obsah mimo vlastní aktuálně navštívenou doménu, plus co mne otravuje*. Je to celkem hukot při načítání, ale ani to je nespasí. Ne že by mi třeba obrázky scházeli, ale je prostě vidět že kromě čehosi jako vzhledu a tohoto fóra (které mne také už dávno nebere) nemají vůbec co nabídnout. Já si takhle pojistil rychlé ukončení návštěvnosti z mé strany.
* Někdo tu byl ochoten akceptovat (na dnešních wildscreen displejích) pruh reklamy dole a pruh nahoře. Nahoře otravuje ofociální část webu (jakási lišta na hovno) a dole akceptovat nějaké zvrácené upozornění? Probuď se!