Lišta o blokování reklamy

j

Re:Lišta o blokování reklamy
« Odpověď #990 kdy: 08. 06. 2016, 21:03:15 »
Mozna az mi ta reklamka posle nakou tu tisicku na konektivitu, tak zvazim, ze bych mozna jejich data po ty !svoji! lince protlacil ... Obchod je obchod.

rdel

« Odpověď #991 kdy: 08. 06. 2016, 22:57:52 »
Citace
No, možná nastal čas na vytvoření pluginu, který reklamu stahne, ale nezobrazí... 8-O
Vím, že to neřeší objem dat, ale zbytek by to snad vyřešit mohlo. ;-)

O tom jsme se minule bavili na pivu. Udelat browser plugin s nazvem zadek. Byl by nekde na boku 1cm siroky sloupek, vsechny reklamy by se tam presunuli ale zoomem na 1x1cm a tak javascripty by nezjistili ze nejsou visible. Vsechny reklamy by byli pekne v zadeki a nikoho by nezajimalo jestli jsou blbe. Reklamka vysmata ze ma imprese, redakce vysmata ze reklamka plati a uzivatele vysmati ze vsechny blbe reklamy jsou v zadeki :) Jo a bylo by i rightclick kontextove menu pro reklamy co automatika nezachyti a uzivatel tak muze ucit co jeste schovavat, jmenovalo by se "jdi do zadeke" :D

rdel

« Odpověď #992 kdy: 08. 06. 2016, 23:12:06 »
Ups, tak "lǝpɹd" je zakazny slovo a bylo premenovano na zadek  ::)

MacHala

« Odpověď #993 kdy: 18. 06. 2016, 16:50:02 »
me to upozorneni taky buzeruje a to mam na rootu adblock vypnuty a v ghostery povolene reklamni trackery (jedine, co mi na frontpage ghostery blokuje je nejaky google tag). Nepouzivam ani flashblock, mam ve firefoxu nastavene zapnuti flashe na pozadani.
Vzhledem k uvedenemu uvazuju, ze tady reklamy blokovat zacnu, at si tu buzeraci aspon zaslouzim...

Michal Lenc

« Odpověď #994 kdy: 07. 12. 2016, 09:56:14 »
Vážená redakce,

občas dostanu chuť počíst si root na mobilu. A vzhledem k tomu, že mám stock blackberry, tak se na žádné blokovače reklamy nehraje. Avšak stejně mi to zobrazí upozornění, že si mám vypnout blokování reklamy. Dalo by se s tím něco dělat?

Děkuji

« Odpověď #995 kdy: 07. 12. 2016, 10:54:12 »
Nevím, co by se s tím dalo dělat. Neznám nikoho s BlackBerry a ani ve firmě, pokud vím, nikdo takové zařízení nemá. Ta lišta používá hotovou javascriptovou knihovnu. Možná je už problém s ní. Co hlásí ten odkaz?