Já si vždycky myslel, že nemusí přímo pršet, stačí, když kape, ale vy žádáte asi přímo přívalový déšť. Jinak jsem uchvácen z toho Tvého "optimismu". Baví Tě vůbec ještě Tvá práce?
Baví mě hodně. Nebaví mě řešit věci, které mi ji komplikují. Problém toho kapání je, že nás nevytrhne. My potřebujeme na provoz poměrně velké peníze, pár stovek ze soutěže nemá žádný smysl. Je za tím víc práce než užitku. Nemá smysl se pouštět do předem prohraných nesmyslných akcí.
Ten asi taky ne. Telefon má alespoň (skoro) každý. Ale nějaký odkaz na číslo účtu by tady dát mohli.
Stejný problém: lidi nebudou dávat, protože osobní údaje. Navíc, jak bylo řečeno, takhle přijímat peníze nemůžeme. Nedá se to rozumně účtovat. A platební brána narazí na stejný problém: nedám číslo karty.
A nápad s prodejem něčeho lepšího, než jsou tanga je taky dobrý. Nějaké IT cetky (flashky, drobné IT potřeby) u komixu nebo pod odkazy na diskuse u článků by určitě bylo přínosných.
Butik je mrtvý, prakticky nikdo tam nic nekupuje. Je v plánu to utlumit a zrušit. Cetky nikdo kupovat nebude, ty se rozdávají zdarma. Já jsem si flashku nikdy nekoupil a přesto bych jich tu teď našel aspoň deset. Výdělek takových věcí je opět v řádu desetikorun. Nemá smysl platit ani člověka, který to bude balit a posílat.