Lišta o blokování reklamy

hawran.neprihlaseny

Re:Lišta o blokování reklamy
« Odpověď #765 kdy: 19. 06. 2014, 14:22:07 »
Dobry den,
lehce odbocim. Prohlizim root i na jinych OS... reklamu mam povolenou ale toto? http://picpaste.com/pics/Untitled-nEl1X5LP.1403180264.png + pripocitam dalsi 2-3 pop up okna ktere na me vyskakuji. Dekuji za Vasi odpoved. Pekny den :)

7>8 ?
NE, DĚKUJI ...

X125

« Odpověď #766 kdy: 19. 06. 2014, 14:31:20 »
Kdo chce platit už teď, tak může. Za pětikilo si může zaplatit reklamu - a do koupeného prostoru nechá vložit prázdný (průhledný) rámec. Když to tak udělá více lidí, tak tyto prázdné reklamy vytlačí ty obtěžující a root se vyčistí. :-)

« Odpověď #767 kdy: 19. 06. 2014, 15:03:05 »
Dobry den,
lehce odbocim. Prohlizim root i na jinych OS... reklamu mam povolenou ale toto? http://picpaste.com/pics/Untitled-nEl1X5LP.1403180264.png + pripocitam dalsi 2-3 pop up okna ktere na me vyskakuji. Dekuji za Vasi odpoved. Pekny den :)

Tohle fakt na Rootu nemáme. To dělá virus: Remove Squirrel Web ads (Virus Removal Guide). Doporučuji vyčistit počítač a přijít znovu.

« Odpověď #768 kdy: 19. 06. 2014, 15:05:07 »
Dobry den,
Tohle jsem tu nikdy neviděl. To je evidentně nějaký Man-in-the-Browser. Hlavně s takovým zavšiveným počítačem nelezte do internetového bankovnictví, třeba kromě zobrazování reklamy čeká, až uvidí něco jako číslo účtu a taky ho pozmění.

pantaril

« Odpověď #769 kdy: 19. 06. 2014, 16:36:30 »
...odmita nechat diktovat zpusob, jakym si prohlizi verejne dostupny obsah na internetu...
...a v tom momente sa z toho stava verejne dostupny obsah, ktory zrejme nema autora...

Obsah ma autora, ale je verejne dostupny. Stejne jako budu ignorovat autora billboardu, ktery bude pozadovat abych se na jeho billboard vzdy podival, kdyz kolem nej jdu, tak budu ignorovat zadosti autoru root.cz abych se dival na jejich reklamu, kdyz nechci.

Nicmene internetove konektivity mam celkem dostatek, pokud nekdo zkompiluje nejaky seznam odkazu na reklamy, ze kterych ma root.cz penize za zobrazeni, jsem ochoten napsat skript ktery je 50x denne stahne do /dev/null.

« Odpověď #770 kdy: 19. 06. 2014, 17:08:34 »
Obsah ma autora, ale je verejne dostupny.

Zajdi si někdy k vodě, na břehu najdeš spoustu veřejně dostupných batůžků ;)

« Odpověď #771 kdy: 19. 06. 2014, 21:26:46 »
Zajdi si někdy k vodě, na břehu najdeš spoustu veřejně dostupných batůžků ;)
:D
Dokážeš rozlišit
- prohlížení si batůžku
- ukradení batůžku
?
Filip Jirsák: "Úplně stejně se ale jedná o podvod, když uživatel zamlčí provozovateli webu, že blokuje reklamu."

« Odpověď #772 kdy: 19. 06. 2014, 21:31:04 »
- prohlížení si batůžku

Tobě koukat do cizích batůžků přijde normální :)?

« Odpověď #773 kdy: 19. 06. 2014, 21:33:39 »
Tobě koukat do cizích batůžků přijde normální :)?
Já si prohlížím batůžky zdálky.

Ty se nabouráváš do root.cz a procházíš jim databáze?
Filip Jirsák: "Úplně stejně se ale jedná o podvod, když uživatel zamlčí provozovateli webu, že blokuje reklamu."

« Odpověď #774 kdy: 19. 06. 2014, 21:37:26 »
Já si prohlížím batůžky zdálky.

Tak abych to napsal zcela jasně a bez přirovnání. Server root.cz sem dává nějaký obsah a zároveň říká, co čeká od těch, co si tento obsah budou prohlížet. Tak proč hergot vymýšlíte tuny přirovnání, abyste si ospravedlnili, že nemusíte plnit jeho podmínky užívání?

« Odpověď #775 kdy: 19. 06. 2014, 21:56:02 »
Server root.cz sem dává nějaký obsah a zároveň říká, co čeká od těch, co si tento obsah budou prohlížet. Tak proč hergot vymýšlíte tuny přirovnání, abyste si ospravedlnili, že nemusíte plnit jeho podmínky užívání?

Tak především v podmínkách užívání není, že musíš stahovat reklamy. V podmínkách pouze root.cz uživatele, co reklamy nestahují, častuje agresivními výrazy.

A z právního hlediska nic jako "podmínky prohlížení veřejného webu" není možné. Stejně tak jako televize Nova nemůže podmiňovat sledování jejích pořadů sledováním reklam.

A myslel jsem, že jsme se v minulé debatě shodli na tom, že to není možné ani z hlediska morálního:
Ani Root.cz, ani televize Nova, ani pouliční umělec nemůže vymáhat platby nebo vynucovat shlížení reklamy.

« Odpověď #776 kdy: 19. 06. 2014, 21:59:27 »
[...]

No, hlavně že si to umíš sám před sebou ospravedlnit.

hrmag

« Odpověď #777 kdy: 19. 06. 2014, 22:26:31 »
Co? Prostě nechce čučet na reklamy a obsah to nijak nepokazí. Je to na root.cz někde v podmínkách zakázané? Já v tom žádný problém nevidím. Obsah mi nevadí, reklamy ano.

« Odpověď #778 kdy: 19. 06. 2014, 22:33:37 »
Je to na root.cz někde v podmínkách zakázané?

Je to tam více než naznačeno.

hrmag

« Odpověď #779 kdy: 19. 06. 2014, 22:38:34 »
Pošli odkaz.