Nuz ono je to s tym debilkom asi tak ze ked pohovor tak je to povedsine s niekym s tymu alebo menedzeris ja nemam problem s nim diskutovat na temu pripadne si spravit testik a spytat sa. On musi mat ten pocit ze aha toto neni dalsia lopata. Mozes byt namachrovany ale pokial sa ta nieco spytam a nevies odpovedat mas smolu. Sam som robil pohovory ked sef vypadol a s 20 ludi som zobral 1 neho. Pozostavalo to s testu. Kde prve 3 otazky musel spravit kazdy. Dalsie 2 to si bol na 80% nas a ak dal s 10/9 mohol si povedat kolko chce
takze asi tak. To mas hned filter kto sa hra a nieco a kto vie. + pokec o tom a tvoj sef hned musi vediet ci ta chce alebo nie. HR je viac menej ovecka ma svoju sablonu otazok a caka odpovede ale ten kto rozhoduje ci ano alebo nie je tvoj buduci sef. Osobne mi najviac vadilo ked som dal napriklad kusok kodu ze co to asi robi (loop s if else) a on mi povedal ze potrebuje cely program aby to vedel povedat. Ale zasa basnit vedel o tom co vseto vie aky je skiller a podobne. A pokial to niekto ide hrat na to ze SUSE (alebo si dopln co chces) je moj dream a osvedcene frazy tak uz je tam vykricnik. Ak by mi moj buduci sef povedal ze je to prenho dvolezite ani nepokracujeme vstavam a idem prec. Kazdy jeden s nas pracuje za peniaze a pretoze potrebuje platit hypo deti auto hocico a ak ma na mna hrat ze hej ale mega super kolektiv a spolocne vikendy bla bla bla tak nie dakujem ja radsej cash a svoj cas si riesim sam. nikde nie je napisane ze ked ta nezoberu do jednej firmy nezoberu ta d druhej a tak isto s praxe vsetci vieme ze sefstvo sa meni a nikde nie je napisane ze to co platilo dnes bude zajtra 
Gratuluji LV codere, jsi borec.
To co děláš je opravdu reálné, jenom to má 2 nutné požadavky.
1) musíš být dobrý obchodník. Obchodnické skilly jsou subset soft skillů. To poznamenávám jenom pro ty, co tady jimi tolik opovrhují.
2) musíš být v technické oblasti více než hodně dobrý. Musíš být fakt hvězda.
Čili pro většinu lidí je to asi tak přínosné, jako kdyby George Clooney popsal, jak balí holky.