zadalsie neviem ako by som sa uplatnil na trhu
Jako člověk se slušnou znalostí z IT a zároveň managementu a ekonomie, který vystudoval v angličtině? Myslím, že to bys opravdu o uplatnění nemusel mít strach
(ale to je můj názor, jiní zdejší kolegové si myslí, že víc je potřeba matematika
urcite to je potrebne a lutujem ze som sa nevzdelaval aj v tomto smere ALE taketo tutti frutti obory byvaju v nasich koncinach precenovane, ak by sa to ucilo tak ako sa to ma, tak to by bola ina. Lenze osobne mi par ludi vravelo resp. som pocul, ze ked mal niekto problem s "proper" oborom na FI tak isiel tam, odtial totiz vyhodili len blba ...
Ohladom bezpecnosti, nuz ... ak by som to mal robit este raz, tak by som si to nevybral
mam to ako hobby, bavia ma tie veci, ale len do urcitej miery a viac laicky ako profesionalne a tiez je pravda ze som strasny kopec tych veci pozabudal.
S bezpecnostou by si sa mohol uzivit ako nejaky bezpecnostny analytik, analyza a riadenie rizik, firemna bezpecnost. Urcite to je lukrativne ale aj narocne na schopnosti (napadaju ma tie soft skills
a predstavujem si pod tym stale papierovanie a tony smernic. Samozrejme sa tym da uzivit ale mna to vobec nelaka. Co sa tyka "aplikovanej" bezpecnosti, nuz ... asi do nejakej statnej institucie alebo research teamu a nieco implementovat, chodit po konferenciach, davat talky, najst si "svoju" oblast a maknut tam