Nicméně já jsem během bc studia na FI intenzivně programoval v C, Haskell, Prolog, Java, C#, bash, powershell, Matlab, Transact-SQL, VHDL a určitě ještě dalších, na které si teď nevzpomenu. V Java SE, EE a C# jsem dělal poměrně velké projekty, samostatné i týmové, z nichž několik bylo byl ve spolupráci s externí firmou a jeden šel i do reálné produkce(!). FI je skvělá fakulta pro zapálené programátory díky kvalitním vyučujícím a dobrým kontaktům ve firmách.
Zdá se to jenom mě trochu jako pohádka? Nebo intenzivní není až tak intenzivní? Nechápu, jak bys mohl intenzivně dělat jen ve dvou třeba během pár let, ale ty rovnou 10 a pár dalších. Chápu, že jsi musel programovat už hodně na střední, ale stejně to není moc reálné, protože ovládnutí nového jazyka není hned. Když si k tomu vemu předměty kolem, tak není vůbec šance.
Fakt neke
Je třeba ale říct, že se na vývoj aplikací zaměřuju a vymetl jsem kde jaký předmět. Na druhou stranu jsem neměl Python, Ruby, C++ a určitě jsou lidi, kteří toho zvládli víc.. K intenzitě - 1 semestr na Java platform by byl málo, ale třeba na bash úplně v pohodě. Tady je výčet - snad jsem na nic nezapoměl.
C - 1 semestr s Kučerou
Haskell - 1 semestr se Škarvadou
Prolog - - ok, tak tady trochu kecám, k prologu jsem si trochu čuchl v logice
Java - - 4 semestry (2 SE, 1 EE, 1 JBoss)
C# - 4 semestry (2 obecně, 1 Winforms, 1 semestrální projekt)
bash - 1 semestr v rámci UNIXu
powershell - 1 semestr v rámci správy windows
Matlab - 1 semestr v rámti Matiky na PřF
Transact SQL - 1 semestr v databázích
VHDL - 1 semestr v konstrukci dig. systémů