Vidis - a presne o tomhle mluvim: vymyslis si, cucas si z prstu, fabulujes, fantazirujes - a na zaklade tech vymyslu lidi urazis. To nema nic spolecneho s primym vyjadrovanim, to je normalni sprostota, navic korunovana tim, ze jsi anonym. Zbabele anonymni urazeni na netu, to je fakt chovani, ktere bych u svych spolupracovniku chtel...
Ses looser protoze o kazdym konfliktu predpokladas ze ho prohrajes. Zivotni zkusenosti, co?
Ne. Jestli mi chybi nejaka zivotni zkusenost, tak je to zkusenost prohry. Zatim mi v zivote slo vsechno prilis lehce. Prvni velka prohra bude tezka zkusenost, porad na ni cekam, je to vyzva.
Sez zbabelec protoze se bojis a radsi budes drzet klapacku. Dostat po tlame boli 2 dny. Chlap to vydrzi, zato zbabelec se cely zivot drzi vzadu.
No jak vidis, tak klapacku nedrzim. Kdokoli si muze vygooglit moji adresu a jit mi tu hubu rozbit za cokoli, co jsem tady napsal. Ne tak u tebe, ty hrdino

...nehlede na to, ze ti dela velky problem porozumeni psanemu textu, protoze jsem nic nerikal o tom, ze by se tomyu rozbiti huby mel nekdo vyhybat... ale to uz bych po tobe chtel moc, pochopit tohle.