VŠ z trochu jiného úhlu

Diskobolos

Re:VŠ z trochu jiného úhlu
« Odpověď #1320 kdy: 14. 12. 2012, 13:43:00 »
Drž se tématu Golgomku, netroluj tu o bili.

Co takhle být fér, nedělat rozdíly a pobuzerovat všechny, co jsou mimo téma. Není snad těch trollů/příspěvků OT už dost? Být správcem, tak to tu zamknu, páč tohle vlákno už dávno nic konstruktivního nepřináší. Btw, ta tvoje věta má dost pejorativní nádech, takže chápu člověka, který se ohradil.

« Odpověď #1321 kdy: 14. 12. 2012, 13:59:20 »
no ja to zase mam tak ze radsi at me nekdo profackuje nez aby se tvaril hezky a pomlouval pak za rohem... myslim, ze primy(byt nekdy ponekud prudky) styl vyjadrovani nema nic spolecneho s moralkou. (viz politici - taky umi hezky mluvit a mazat med kolem huby, je to snad vzor moralky?)
Myslel jsem, ze jsem to napsal jasne - asi ne :) Nemam nic proti primemu vyjadrovani, ale Lenin tady vsem nadava na zaklade svych smyslenek.

Uz kdyz to bylo na urovni "jsi zbabelec", tak se mi to nelibilo, protoze o komkoli z nas vi kulovy. Ale ted, kdyz uz to bylo na urovni kdo s kym kdy spal a ci pritelkyne/manzelka je kurva, tak to uz je fakt moc. To nema s primosti nic spolecneho, to je jasny projev hulvatstvi nebo nejakeho psychickeho problemu.

« Odpověď #1322 kdy: 14. 12. 2012, 14:09:14 »
ale hulvatstvi taky nema s moralkou nic moc spolecneho. Kazdy to ma jinak, me jeho vyjadrovani vubec nevadi, iternetovy fora beru jako takovou virtualni hospodu, tam se taky casto mluvi neslusne.
Děkuji za možnost editace příspěvku.

« Odpověď #1323 kdy: 14. 12. 2012, 14:14:39 »
iternetovy fora beru jako takovou virtualni hospodu
Zkus nekdy v nejake hospode nekomu rict, ze jeho manzelka je kurva. Predtim se ale preventivne objednej k zubari.

Lenin POWER!

• 434
  • Nekecat a delat!
    • Zobrazit profil
    • Tribut Leninovi
« Odpověď #1324 kdy: 14. 12. 2012, 15:14:22 »
iternetovy fora beru jako takovou virtualni hospodu
Zkus nekdy v nejake hospode nekomu rict, ze jeho manzelka je kurva. Predtim se ale preventivne objednej k zubari.

Ses looser protoze o kazdym konfliktu predpokladas ze ho prohrajes. Zivotni zkusenosti, co?

Sez zbabelec protoze se bojis a radsi budes drzet klapacku. Dostat po tlame boli 2 dny. Chlap to vydrzi, zato zbabelec se cely zivot drzi vzadu.

« Odpověď #1325 kdy: 14. 12. 2012, 15:20:20 »
Vidis - a presne o tomhle mluvim: vymyslis si, cucas si z prstu, fabulujes, fantazirujes - a na zaklade tech vymyslu lidi urazis. To nema nic spolecneho s primym vyjadrovanim, to je normalni sprostota, navic korunovana tim, ze jsi anonym. Zbabele anonymni urazeni na netu, to je fakt chovani, ktere bych u svych spolupracovniku chtel...

Ses looser protoze o kazdym konfliktu predpokladas ze ho prohrajes. Zivotni zkusenosti, co?
Ne. Jestli mi chybi nejaka zivotni zkusenost, tak je to zkusenost prohry. Zatim mi v zivote slo vsechno prilis lehce. Prvni velka prohra bude tezka zkusenost, porad na ni cekam, je to vyzva.

Sez zbabelec protoze se bojis a radsi budes drzet klapacku. Dostat po tlame boli 2 dny. Chlap to vydrzi, zato zbabelec se cely zivot drzi vzadu.
No jak vidis, tak klapacku nedrzim. Kdokoli si muze vygooglit moji adresu a jit mi tu hubu rozbit za cokoli, co jsem tady napsal. Ne tak u tebe, ty hrdino :)

...nehlede na to, ze ti dela velky problem porozumeni psanemu textu, protoze jsem nic nerikal o tom, ze by se tomyu rozbiti huby mel nekdo vyhybat... ale to uz bych po tobe chtel moc, pochopit tohle.

Lenin POWER!

• 434
  • Nekecat a delat!
    • Zobrazit profil
    • Tribut Leninovi
« Odpověď #1326 kdy: 14. 12. 2012, 15:24:22 »
Blahoslavení chudí v duchu, neboť jejich je nebeské království. (Mat 5, 3)

Kdyz tomu nerozumis tak si vem jiny preklad.

Easy-to-Read Version (ERV)
3 “Great blessings belong to those who know they are spiritually in need. God’s kingdom belongs to them.

Lenin POWER!

• 434
  • Nekecat a delat!
    • Zobrazit profil
    • Tribut Leninovi
« Odpověď #1327 kdy: 14. 12. 2012, 15:41:30 »
Jestli mi chybi nejaka zivotni zkusenost, tak je to zkusenost prohry. Zatim mi v zivote slo vsechno prilis lehce. Prvni velka prohra bude tezka zkusenost, porad na ni cekam, je to vyzva.

Abys prohral tak musis zacit. Looser nezacne nikdy, tudiz nikdy neprohraje a je presvedcen ze jeho zivot je velmi uspesny.

« Odpověď #1328 kdy: 14. 12. 2012, 15:43:49 »
Abys prohral tak musis zacit. Looser nezacne nikdy, tudiz nikdy neprohraje a je presvedcen ze jeho zivot je velmi uspesny.
No nic, neni mi deset, abych se s nejakym psychopatem na netu hadal, kdo ho ma vetsiho. Oznamil jsem ti, ze se zmitas v iluzich a ty iluze te dovedeji ke zbytecne agresivite. Rekl jsem, co jsem povazoval za nutne rict a tim to pro me konci. Ber nebo nech bejt.

Jakub Galgonek

« Odpověď #1329 kdy: 14. 12. 2012, 16:10:27 »
Blahoslavení chudí v duchu, neboť jejich je nebeské království. (Mat 5, 3)

Kdyz tomu nerozumis tak si vem jiny preklad.

Já tomu rozumím (držím se výkladu Tomáše Akvinského). Proč jsem asi schválně jsem použil překlad "chudí v duchu" místo obvyklejšího "chudí duchem" a navíc ještě doplnil tu poznámku?

« Odpověď #1330 kdy: 14. 12. 2012, 17:16:56 »
Jedinec píšící neustále looser, mávající kolem sebe citáty z bible a urážející bez důvodu kohokoli je tak maximálně veliký tlučhuba.
Když nebudu sprostý.

PS: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=looser

MKzB

« Odpověď #1331 kdy: 14. 12. 2012, 19:14:53 »
Ad Chudí duchem:
Mezi posledními slovy ukřižovaného Ježíše Krista byla slova: Odpusť jim Otče, neboť nevědí, co činí.

Co si zaslouží terorista, který byl od útlého mládí vychováván k tomu, že bezvěrce je třeba zabíjet. Zaslouží si království nebeské, očistec nebo věčné zatracení? Věděl takový člověk, že páchá něco špatného?

jeník

« Odpověď #1332 kdy: 14. 12. 2012, 20:13:50 »
Ad Chudí duchem:
Mezi posledními slovy ukřižovaného Ježíše Krista byla slova: Odpusť jim Otče, neboť nevědí, co činí.

Co si zaslouží terorista, který byl od útlého mládí vychováván k tomu, že bezvěrce je třeba zabíjet. Zaslouží si království nebeské, očistec nebo věčné zatracení? Věděl takový člověk, že páchá něco špatného?
Můžou si to přečíst na rootu.

KapitánRUM

« Odpověď #1333 kdy: 14. 12. 2012, 20:51:28 »
Nějak to vázne, ale těch 11 stran nakonec dáme!
Tak šup do toho a kdo sem nic nepostne je suchar a srab  ;D

KapitánRUM

« Odpověď #1334 kdy: 14. 12. 2012, 20:59:49 »
DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ
-------------------------------------------------------------------------------------
Navrhuji vyměnit stávající ověřovací otázky ve všech diskuzích pro přidání příspěvku (Viz: Co nosí bernardýn na krku když potká KapitánaRUMA, jak se jmenuje 13-tý měsíc Aztéckého kalendáře, Jaro, léto, podzim a jaderná .....) za počítačem generované otázky z tohoto vlákna! Příklad: "Co je makačka na bednu?" Odpověď lze najít v textu od: Jakub Galgonek (Dopis Zz, epištola 2, list 65)
-------------------------------------------------------------------------------------