====
...tím spíš, že podle mě doktorandi do toho průzkumu vůbec zařazení nebyli - ale to už je na něm, aby dokázal, že jeho argumentace je správná, já to přece za něj dělat nebudu.
=====
Hmm, opat - povodna otazka bola, ako vysvetlim rozdiel, nie tu nieco pocitat. Spocitat presne sa to neda. Ty tu uvadzas jeden prieskum, o ktorom nevies ziadne parametre (nap. ci sa pocitaju doktoranti alebo nie). Ty sam to nevies(!) a odo mna chces, aby som to vedel? Ja som len poukazal na to, ze ten prieskum moze byt z danych pricin zavadzajuci. Nic viac, nic menej. Ty ten prieskum pouzivas, takze ty musis dokazat, ze tam nie su tieto chyby. Obracat logiku vie kazdy, skus sa raz niecomu postavit celom.
Co sa tyka poctu doktorantov a ucitelov, atd, tam ide primarne o to, ze MFF nie je iba o informatikoch, takze prieskum o platoch z MFF nie je o platoch informatikov z MFF. Take tazke to pochopit? Predtym, ako spustis nejake ine "zvasty", ja reagujem len a len na ten prieskum, ten zvysok ma nezaujima. Dufam, ze to nie je take tazke pochopit.