Nechutnosti v iinfo kolotoci

blemc

Nechutnosti v iinfo kolotoci
« kdy: 15. 04. 2012, 00:55:57 »
Zdravim redakci, nechcete vyhodit ty nechutny obrazky "poutajici" na clanky Vitalie v kolotoci na konci stranky? Fakt je mi z toho na bliti, nejdriv nejaka skrkavka, ted zas pupinky...

neo from matrix

Re:Nechutnosti v iinfo kolotoci
« Odpověď #1 kdy: 15. 04. 2012, 03:28:46 »
presne tak vitaliu vyhodte je to dementne

Kit

« Odpověď #2 kdy: 15. 04. 2012, 07:54:48 »
Nejdřív Microsoft, potom Vitalia. Proč někomu vadí tito sponzoři Roota? V případě Microstoftu jsem to ještě chápal, je to konkurence, ale Vitalia? Občas si na ně kliknu, přečtu si dalších pár kravin a jdu pryč. Když Root vyhází všechny debilní sponzory, tak toho moc nezbude.

Na serveru Microsoftu jsem neměl co číst. Možná i proto, že některé části jejich webu byly pro můj prohlížeč blokovány, protože by prý pro mne nebyly zajímavé.

« Odpověď #3 kdy: 15. 04. 2012, 08:01:19 »
Nechapu co tu resite. Bez te reklamy by se ten web neuzivil, nemohl by mit stale redaktory ... proste to tak je. A reklama Microsoftu je imho velmi dobre zacilena na IT odborniky a byla urcite za odpovidajici cenu ;-)

brk

« Odpověď #4 kdy: 15. 04. 2012, 09:06:58 »
Microsoft bych do toho netahal vůbec. Microsoft zaplatí, Iinfo zveřejní a konec. Jsou z toho prachy, což je pro dobro věci.

Tady se jedná o upoutávku, tedy svým způsobem taky reklamu, na Vitalii, která má v rámci serveru skupiny Iinfa zvednout návštěvnost sesterského  serveru ve skupině a tím příjmy z reklamy. Reklama má provokovat, ale díky existenci tohoto vlákna asi nejde jen o provokaci, ale spíš o zhnusení.

Jestliže někdo po vzhlédnutí tohoto obrázku má chuť nejen že nenavštívit Vitalii, ale i opustit Roota, tak je asi něco špatně.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 15. 04. 2012, 12:00:10 »
Koukam, ze nektere lidi dokaze rozhodit dost malo. Nevadi, aspon se u obeda neprezerete a trochu zhubnete. BTW, z vas by doktori tedy nebyli. Takovy doktor leckdy vidi jine chutovky. Treba lidi po nejake vydarene autonehode s pozarem auta... Tyden byste nesnedli ani dietni suchar.

blemc

« Odpověď #6 kdy: 15. 04. 2012, 12:53:53 »
Koukam, ze nektere lidi dokaze rozhodit dost malo. Nevadi, aspon se u obeda neprezerete a trochu zhubnete. BTW, z vas by doktori tedy nebyli. Takovy doktor leckdy vidi jine chutovky. Treba lidi po nejake vydarene autonehode s pozarem auta... Tyden byste nesnedli ani dietni suchar.

No jooo Jaro{slav|mir}e, my vime, ze jsi drsnak. Ja se prezeru stejne, jenom mi to prijde jako mimoradne stupidni forma reklamy.

« Odpověď #7 kdy: 15. 04. 2012, 13:24:43 »
Taky z toho nejsem nadšený, jako vy. Ale nemám možnost to nijak ovlivnit, maximálně si o tom můžu promluvit se šéfredaktorkou, ale její argument bude jasný: funguje to, lidi přes to chodí, takže je nesmysl to stahovat. (Což je fakt.)

Ale ovlivnit to můžete překvapivě vy: Upoutávky se vybírají z velkého poolu aktivních kusů a volí se podle toho, jak jsou které kusy úspěšné. Navíc ta úspěšnost je rozdělena na jednotlivé servery. Takže: pokud na Rootu hodně klikáte na tuhle nechutnou upoutávku, bude se vám na Rootu objevovat o to častěji a o to déle. Pokud ji budete den dva ignorovat, zmizí sama v propadlišti dějin, i když třeba na Lupě bude vidět ještě čtrnáct dní.

KapitánRUM

« Odpověď #8 kdy: 15. 04. 2012, 13:30:45 »
Výborně, napíšu kamarádům z M$ a budeme klikat na ty nejnechutnější reklamy, ať tu jsou co nejdýl ;D
Boj proti konkurenci je nutný všemi prostředky!
 ;D ;D ;D ;D

riff

« Odpověď #9 kdy: 15. 04. 2012, 13:40:02 »
Nevím co si stěžujete, už tam máte akorát bolestivou menstruaci. Sice tady asi moc lidí nemenstruuje, ale jestli nechcete znova škrkavky, tak klikejte na krámy.

Franta

« Odpověď #10 kdy: 15. 04. 2012, 13:53:19 »
+1 obrázky* k upoutávkám jsou buď sexistické nebo nechutné. Ne že bych byl až takový puritán, ale když budu chtít vidět např. kozy, tak půjdu na stránku vyhrazenou tomuto tématu – nemusím kvůli tomu lézt Roota.

*) samotné upoutávky mi nevadí, rád se občas podívám, co se píše na ostatních serverech, které pravidelně nenavštěvuji.

riff

« Odpověď #11 kdy: 15. 04. 2012, 14:05:40 »
Franta: Nerad bych se tě nějak dotkl, ale máš jasno, co znamená pojem "sexistický"?

v1kt0r_

« Odpověď #12 kdy: 15. 04. 2012, 14:30:34 »
Blemco, chce to trosku tolerance. Volani po "zruseni, zakazu a vubec" neceho, co urazi tvuj jemnocit - at uz tp jsou "hnusne" pupinky, clanky o sexu, ktery znam jen z casopisu nebo o trapeni zvirat, je pod uroven mysliciho cloveka. Zaprve proste existuji lide - vcetne mne kteri se na ty clanky radi kouknou, takze ten kolotoc je tam presne spravne, jednak musi byt i tobe jasne, ze jsi na komercnim informacnim serveru, ktery patri do vetsi skupiny, ktera proste chce propagovat jednotlive servery sveho portfolia. Z toho zije a plati redaktory, kteri ti tu pisi clanky o prologu, jadre nebo vyvojovych deskach.
Takze se uklidni, vezmi rozum do hrsi a popremyslej o tom, jak si predstavujes vyznam slova "tolerance".

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #13 kdy: 15. 04. 2012, 15:11:40 »
A v čem je takový problém? Stáhnu si úvodní stránku webu, k ní patřičné cssko, upravím zroják, uložím a spouštím třeba z lokálu, hodím do oblíbenejch a mám úvodní stránku bez reklam, když mne to tak rozčiluje ... otázka 3min. Když bychom to začali rozebírat, co je správné a co ne, skončili bychom u politiky a ta zajisté patří na jiný server.

...

« Odpověď #14 kdy: 15. 04. 2012, 16:06:03 »
ff+noscript=zadny problem