Už mne fakt nebaví přispívat do diskuze ...

JEN TEST
« Odpověď #15 kdy: 12. 08. 2012, 15:59:14 »
Omlouvám se, ale jen zkouším odeslat příspěvek s příhlášením.
Z domu.

Re:Už mne fakt nebaví přispívat do diskuze ...
« Odpověď #16 kdy: 12. 08. 2012, 20:07:11 »
Díky. Zopakuji to, co jsem se dozvěděl od Michala Krauseho, který ten problém zkoumal. Zřejmě se někdy při generování nové cookie vygeneruje do SID nějaký znak, který se pak nelíbí tomu software při dalším použití (odeslání příspěvku). Pokud je tedy člověk přihlášený nebo nemaže cookies, tak je pravděpodobnost problémů nízká, protože jednou vygenerovaná správná cookie bude fungovat pořád. Pokud si ale cookies mažeš, máš denně nezanedbatelnou šanci, že na ten problém narazíš.

Jak psal PJ, asi by pomohlo v případě toho problému zjistit nějaké údaje, zejména tu cookie, kterou právě máš a poslat ji sem. Zítra se na to Michala zeptám.

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #17 kdy: 12. 08. 2012, 20:46:28 »
OK, až se mi to zase stane, pokusím se zajistit důkazy.

Ales

« Odpověď #18 kdy: 12. 08. 2012, 23:15:32 »
Chtěl jsem někomu poslat příspěvek a po odeslání: "Numeric request keys are invalid." A příspěvek byl pryč. Tohle lze tolerovat jen po určitou dobu! To si vážně mám před každým odesláním příspěvku ho uložit do schránky? A co když na to zapomenu? Kdepak, nepřispíváním ušetřím hromadu času a nervy.

kdybyste znal doplnek ala 'Lazarus: Form Recovery' pro chrome, tak na schranku muzete klidne zapomenout, usetrite nervy s casem a zaroven vam neubude na dustojnosti ;]

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #19 kdy: 13. 08. 2012, 00:21:58 »
kdybyste znal doplnek ala 'Lazarus: Form Recovery' pro chrome, tak na schranku muzete klidne zapomenout, usetrite nervy s casem a zaroven vam neubude na dustojnosti ;]
Třebaže máte z části pravdu, tak to nevidím jako ideální řešení. Kvůli chybě na nějakém webu instalovat rozšíření. To je lepší kontaktovat provozovatele a pokusit se odstranit chybu. Ano, připouštím, že jsem to mohl napsat i jinak, ale " i muži mají své dny ".