Nechutnosti v iinfo kolotoci

Re:Nechutnosti v iinfo kolotoci
« Odpověď #45 kdy: 16. 07. 2012, 12:24:04 »
Jinak osobně bych byl klidně ochotný přispět nějakou mikroplatbou (přes Paypal) na provoz, aby se mi na oplátku nezobrazoval kolotoč + ostatní reklamy.

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #46 kdy: 16. 07. 2012, 13:40:13 »
[Hawran diskuse] Jestloi už je potrestání jisté, porozhlédl bych se po nějakém biči. Ale musí být USB3 kompatibilní.  ;D

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #47 kdy: 16. 07. 2012, 13:45:07 »
[Ondřej Surý] Petr psal, že prý to takhle nefunguje ... každý prý napíše, že něco přispěje, ale skutečné příspěvky jslou jen zlomkem těch slibů. Navíc se obávám, že příjem z reklamy vždy trumfne ony přispěvatele. I když možná by to šlo udělat tak, aby registrovaní byly placení a jim se reklamy nezobrazovali. Neregistrovaní by měli smůlu ... bez nějakého zkušebního provozu se to však nedá spočítat a budeme vždy jen na dohadech.

Lol Phirae

« Odpověď #48 kdy: 16. 07. 2012, 16:24:44 »
Jinak ještě pro Herr. Krtschmarz: Ten kolotoč funguje fakt výtečně, anžto jsem zatím zapomněl zablokovat ten paskvil na Lupě, tak jsem kliknul na Švarcsystém za 1. pololetí: Víc udání. Výsledek račte posoudit sám.

Lol Phirae

« Odpověď #49 kdy: 16. 07. 2012, 16:35:51 »
Jinak ještě pro Herr. Krtschmarz: Ten kolotoč funguje fakt výtečně, anžto jsem zatím zapomněl zablokovat ten paskvil na Lupě, tak jsem kliknul na Švarcsystém za 1. pololetí: Víc udání. Výsledek račte posoudit sám.

Vypadl mi screenshot: v plné nádheře zde (Google Chrome 22.0.1201.0)

;D ::)

yankee

« Odpověď #50 kdy: 16. 08. 2012, 18:20:53 »
Tentokrát tu máme krásný melanomový pupen!