Citace: blemc 15. 04. 2012, 00:55:57Zdravim redakci, nechcete vyhodit ty nechutny obrazky "poutajici" na clanky Vitalie v kolotoci na konci stranky? Fakt je mi z toho na bliti, nejdriv nejaka skrkavka, ted zas pupinky...Ze by Dermatofobie? Dalsi takovy jako vy je Sheldon Cooper. Nechutne? Mozna trochu bizardni ale ne nechutne. Vam neprijde nechutny treba sex? Mozna neprijde protoze ho mate spojeny s prijemnymi pocity narozdil od tech pupinku. Presto je znacne procentu lidi kterym treba ten sex nechutny prijde. Napriklad Sheldon Cooper;)Mam pocit, ze od opusteni blizkosti zvirat je cokoli co je prirozene biologicke se nutne stava nechutnym, protoze je to uz detem zakryvano a schovavano. Dale pak naucene chovani od nekoho blizkeho komu to nechutne pripadalo. Jsem zvedav jak zvladnete male deti. Staral jste se nekdy o nejake zvire?Bezte se lecit a nebo s tim neotravujte v diskusich. Pripadne doporucuji zustat v dozravaci koji v unimatrici 0. Clovek jako vy pravdepodobne nikdy nebude mit deti. I kdyz pripoustim ze co kultura to rozdilne nazory na to co je nechutne, v necem bychom se meli shodnout.
Zdravim redakci, nechcete vyhodit ty nechutny obrazky "poutajici" na clanky Vitalie v kolotoci na konci stranky? Fakt je mi z toho na bliti, nejdriv nejaka skrkavka, ted zas pupinky...
Vidím, že jsem tady zase rozpoutal flame. Tak na vysvětlenou - víte, to, že nejvetší "novinářský pecka", na kterou je nutno upoutávat, jsou kydy o tom, že zdravé hovno plave, je opravdu tristní vizitkou toho, kam se žurnalistika dostala. Asi tolik.
Citace: Lol Phirae 09. 06. 2012, 11:11:08Vidím, že jsem tady zase rozpoutal flame. Tak na vysvětlenou - víte, to, že nejvetší "novinářský pecka", na kterou je nutno upoutávat, jsou kydy o tom, že zdravé hovno plave, je opravdu tristní vizitkou toho, kam se žurnalistika dostala. Asi tolik. Vsak pockej, az bude filmove zpracovani. "Hovno plave. Napinavy akcni thriller ve vasich kinech jiz v zari". :-)
Citace: JardaP . 09. 06. 2012, 12:31:03ale v kazdym pripade vysla kniha "Hovno hoří" V Pelíškách říkali. že nehoří... jednou provždy - nehoří.
ale v kazdym pripade vysla kniha "Hovno hoří"
Citace: kosta 09. 06. 2012, 13:01:49Citace: JardaP . 09. 06. 2012, 12:31:03ale v kazdym pripade vysla kniha "Hovno hoří" V Pelíškách říkali. že nehoří... jednou provždy - nehoří. To neni pravda. Staci ususit, treba v Indii nebo Nepalu na ohni z kravincu vari. BTW, mas blbe umisteny text. Vypada to, ze jsem to rekl ja, coz jsem nerekl. Takle pak vznikaji poplasne zpravy a konci to statnim prevratem.
Tak jsem to na redakční poradě s šéfredaktorkou Vitalie probral a souhlasila s tím, že se bude snažit tyhle věci hlídat. Snad už by to tedy mělo být lepší.
Tak si ten dolejší pruh zakažte a je klid, stejně to jen zdržuje v načítání.
[hawran diskuse] A i kdyby, tak máme viníka a víme na koho nadávat.