Obecně nedoporučuji žádnou běžně prodávanou UPS pro počítače, která má více než jeden akumulátor. Všechny zničí akumulátory nejpozději za 3 roky provozu, ačkoli by měly vydržet v daném režimu minimálně 6 let (ano, myslím tím akumulátory pro záložní provoz s výrobcem udávanou životností 10 let). Je to z působeno tím, že UPS nemají balancery, které vyrovnávají rozdíly mezi akumulátory. Takže slabší akumulátor způsobí přebíjení a přibližně za 3 roky jsou akumulátory odepsány. A je úplně jedno, zda koupíte ups Eaton, Apc, CyberPower nebo Integra. Za 20 let mám stejnou zkušenost se všemi výrobci nezávisle na řadě či ceně. Čím delší dobu zálohy potřebujete, tím výkonnější ups musíte koupit, tím dražší jsou do ní akumulátory. Jenže vy nepotřebujete velký výkon, potřebujete dlouhou dobu zálohy. Za posledních 6 tet kupuji pro počítače a zálohy IT racků a čerpadla a PLC systémy tyto ups:
https://www.vselektro.eu/zalozni-zdroj-300w-sinus-zz20/Dodává je více eshopů, podobné jsou od výrobce MH power, Kemot... jsou to všechno výrobky z číny na stejném základě - toroidní trafo s odbočkami a jednoduchou elektronikou (možná jsou dokonce z jedné fabriky). K nim dávám pořádné akumulátory, třeba 100Ah. Tyto zdroje mají čistý sinus na výstupu, jsou to jednoduché off line stroje. Nebojte se jich i když nejsou DoubleConversion, OnLine a podobně. Zatím žádný nezničil akumulátor (první kus mám v provozu 8 let se stejným akumulátorem). Zpočátku jsem k nim měl obrovskou nedůvěru, ale nyní je dávám všude a zcela bez potíží. Kvalitní velký gelový akumulátor sice něco stojí, ale vydrží. Rozhodně do této sestavy za stejnou dobu provozu dáte méně peněz a získáte mnohem delší záložní dobu. Mám je v kombinaci s malými Synology, pro základní stolní počítače, pro zálohy průmyslových řídících systémů a podobně. Jediné co zpravidla nemají jsou komunikační porty. Pokud je potřebujete, doporučuji ups Victron, ty jsou velmi dobře vybaveny - ale také za jinou cenu. Tak šťastnou ruku při výběru.