Několik předchozích postů Ti vysvětluji, že to, co kritizujeme, je
nabídka ISP a jeho nesoulad s tím, co pak skutečně dodá.
Nikoli očekávání spotřebitele, které do toho furt pleteš Ty. A ty pak napíšeš toto.....
Skoro jste to trefil. S tím drobným rozdílem, že neřešíme nabídku, ale řešíme, co očekává spotřebitel.
??? ?? To fakt není možný. Tak tadle Tvoje replika v podstatě vystihuje Tvůj přístup k diskusi.
A to přesto, že jsem Ti v minulých postech mnohokrát z různých stran napsal, že poskytovatel je povinen dodržet smlouvu, tedy svoji nabídku, nikoli jen nějaké očekávání zákazníka (natož spotřebitele) - a tedy že To, na čem se furt točíš (že to jako zákazníků, údajně nevadí) je irelevantní, i kdybys měl nakrásně pravdu (což jsi ovšem nijak nedoložil, prostě to tak je, protože to Filip řekl). To z Tvé strany už fakt není diskuse, to je kolovrátek.
A jestli se Ti na rty dere námitka, že Ty ale řešíš očekávání - tak ano, to je právě ten problém. Mám pocit, že debatuju s autistou, kterej ať napíšu co napíšu, tak mele to svoje. Sorry. A jestli chceš tvrdit: "proč se ale nemůžem bavit o očekávání?" No protože je to z Tvé strany demagogie. Debata je asi takováto: A: Támdleten pán krade. Filip: Pohladil kočičku, je to hodný pán. A: Ale já tu mám důkazy, že krade. Filip: Pohladil kočičku, vidíš? A: Teď se koukni, támdleté pani vzal zrovna peněženku. Filip: Jé, a on pohladil i pejska, ten pán má rád zvíříátka, to je hodný pán.....
Asi tak probíhá diskuse s Tebou. I kdybys nakrásně 100x dokázal, že ISP plní nějaká očekávání (jako žes to nedokázal, prostě to jen bez důkazu tvrdíš), nijak to nevyvrací naše tvrzení, že nedodržuje smlouvu.
===
Podobou lež popř. překroucení diskuse pak tady předvádíš skoro v každé větě. Sorry, už nemám energii Ti každou větu vyvracet - stejně si to evidentně nepřečteš a jen dokolečka opakuješ to, co už bylo mnohokrát vyvráceno. Viz např.
Tady už několik dní píšu, co považuju za definici veřejné IP adresy a také proč to považuju za správnou definici.
Přičemž realita je taková, že Tvoje definice IP adresy už byla hned dvojnásob vyvrácená: jednak jsem ukázal, že je vadná, neboť ji splňuje jakékoli připojení k internetu (díky existenci STUN serverů), jednak že to ani není vůbec definice (protože závisí na zákazníkovi, tak se její obsah mění dle "dosazeného zákazníka" - přitom v okamžiku, kdy ji použije ISP v nabídce není jasné, kdo bude zákazníkem: tedy obsah toho pojmu v
nabídce ISP Tvojí rádobydefinicí prostě definován není, i kdyby ses postavil na hlavu - definice může používat pouze známé pojmy, což zákazník v okamžiku vystavení nabídky prostě není).
Opět jde tady z Tvé strany o demagogii, kdy dokolečka opakuješ, proč si myslíš, že je Tvá definice dobrá, místo toho, co bys ses jakkoli zabýval námitkami tu definici vyvracejícími. Opět hladíš pejsky.
Jestli takto děláš z černé bílou proto, že nejsi schopen pochoppit základní argumentaci, nebo proto, že prostě nejsi schopen připustit svůj omyl.... anebo tu takto lžeš úmyslně, nevím. Ale pochopil jsem, že debata s Tebou nemá smysl. Sorry.