Zatial som nevidel dovod davat viac ako 2x tolko za najlacnejsi iPad.
Jednou to zkus a pochopíš...
Mel sem iPad a ze by mi nabidnul vic ci lepe nez Android sem si opravdu nevsiml ;-)
Tiez som mal v rukach iPad, tiez iPhone, v praci pouzivam Macbook Pro ale adekvatnu pridanu hodnotu za vyssiu cenu a za to, ze je to Apple som tam nenasiel.
Napriklad Macbook Pro(tu mam najviac skusenosti) ma az na displej nenadchol, dovolil by som si tvrdit, ze sklamal. Najviac asi macOS. Na to ze to je uzvreta platforma a Apple ma kopu prachov, som cakal, ze to bude brutalne vyladene, s minimom a ze tam bude skryta ta pridana hodnota. No a ja viem dostat macOS do kolien aj s uplne obycajnou Preview appkou aj ednoduchou operaciou, ktora je sucastou macOS. Koliesko sa zacne tocit a tocit a skoncim pritom, ze ju musim killnut. To nieje jedina takato vec. Casom som pochopil preco ma macOS tak jednoducho pristupny sposob na kill-ovanie beziacich appiek
.
iPad a iPhone su funkcne a viac-menej bezproblemove zariadenia(nemam s nimi zase take velke skusenosti, priebezne sa dostavam s nimi do kontaktu) ale tiez som si nevsimol zeby mi ponukli viacej za tu rozdielnu cenovku(a vendor lock-in).