... Komu se nelibi, at ho proste necte, tak jako ja. ...
Také to tak dělám. Má to ale více háčků.
- Přišel jsem m.j. o "stalo se" přehled
- přišel jsem o rozsáhlejší informování o nových zajímavých věcech v češtině jednoduše hned a tady, pokud dostane o té věci na starost napsat článek DJ
- a mám problémy se zprávičkami, kde se autoři předem neukazují
U těch zpráviček sice už i předtím býval mix zajímavých a nonsene canců, jen se teď poměr viditelně zvětšil v neprospěch blbostí. Pokud k tomu připočtu clickbait nadpisy u zpráviček (a občas i u článků, ale to naštěstí většinou jen u těch Ježkových), tak to znamená, že jsem přišel o zajímavý zdroj nových informací.
-------
No nic, stejně jako jsem kdysi postupně pomalu odešel z CDR /jen jsem tenkrát nevěděl, nezdetekoval že to asi byl styl Ježkoviny, ale prostě postupně se to (někdy před 10-12 lety) stylem jako celek změnilo a četl jsem méně a méně až nakonec vůbec/ tak prostě člověk časem odejde i odsud. Svět se nezboří, Ježek sem určitě přitáhne spoustu nových (kterým nezáleží na faktech a nevadí jim citelné překrucování, ale jdou se sem jen pobavit), tak jako (asi) přitáhl jiné lidi na CDR (když vydržel, CDR, až doteď). Za ty dvě+ desítky let už takových serverů bylo a bude. Jen mne osobně ten root tak nějak mrzí. Jako mi, dost dlouho, mrzel ten CDR (když jsem navíc netušil proč).
Takže chápu, proč tady toto vlákno je. Nicméně Krčmář se už několikrát nepřímo vyjádřil (případně na mou konkrétní kritiku, na jeho výzvu, mlčel). Takže je jasné, že takto to je a zůstane. Mají tu zájem o jiné lidi, než jsme my, kteří se v tomto vláknu ozýváme negativně. Je to jejich právo, udělat takovou volbu.