Jsem-nejsem dobrej programátor?

Fantomas

Re:Jsem-nejsem dobrej programátor?
« Odpověď #60 kdy: 07. 07. 2016, 19:46:15 »
Pokud má někdo rodinu, tak je úplně vyřízenej a prostě je po všem. Takže klidně se dál obhajuj, proč to nešlo, ale takhle se to právě nedělá, pokud chceš být nejlepším. Jen příklad, nic víc a nic proti nikomu.
Neni, pokud mimo rodiny baziruje na kvante vlastnich konicku ;-)

javaman

« Odpověď #61 kdy: 07. 07. 2016, 19:47:47 »
Pokud má někdo rodinu, tak je úplně vyřízenej a prostě je po všem. Takže klidně se dál obhajuj, proč to nešlo, ale takhle se to právě nedělá, pokud chceš být nejlepším. Jen příklad, nic víc a nic proti nikomu.

Nechceš si zkusit ten test na https://codility.com a ukázat nám výsledek? Jsem si jistý, že tady jen tak machruješ.

Jak ten test pozná moji výjimečnost?

Neni, pokud mimo rodiny baziruje na kvante vlastnich konicku ;-)

Nesmysl. Pokud máš rodinu, je to špatný znamení. Samozřejmě jednou to přijít musí, ale před tím musíš právě všechno stihnout.

Tuxik

• 1 473
    • Zobrazit profil
« Odpověď #62 kdy: 07. 07. 2016, 19:51:17 »
Tak jestli o tomhle je nebýt lopata, tak to jsem lopata a jsem rád :D Aneb jak uhrovitý studentík nemůže najít ženskou a proto tvrdí, že žádnou nechce :D Nebo žádnou opravdu nechceš a tvoje p*del musí být pro šéfa rájem, což by vysvětlovalo i těch 150k za 3 hodiny programování denně :D

Tuxik

• 1 473
    • Zobrazit profil
« Odpověď #63 kdy: 07. 07. 2016, 19:54:15 »
Otázkou je, jestli je co poznávat :D Ale za ty prachy a s takovým nickem musíš znát oficiální dokumentace slovo od slova nazpaměť, ne? Tak nějakej testík by tě asi neměl rozhodit :D

gl

« Odpověď #64 kdy: 07. 07. 2016, 19:56:25 »

Tu nepozná, ale může odhalit tvojí neschopnost.

PepaN

« Odpověď #65 kdy: 07. 07. 2016, 19:59:48 »
javamane... já nechci být nejlepším, klidně ti to místo popustím.  :D.

javaman

« Odpověď #66 kdy: 07. 07. 2016, 20:05:43 »
Tak jestli o tomhle je nebýt lopata, tak to jsem lopata a jsem rád :D Aneb jak uhrovitý studentík nemůže najít ženskou a proto tvrdí, že žádnou nechce :D Nebo žádnou opravdu nechceš a tvoje p*del musí být pro šéfa rájem, což by vysvětlovalo i těch 150k za 3 hodiny programování denně :D

Nebo prostě nejsem běžnej lempl a nemusím mít hned rodinu jako běžní lemplové.

Otázkou je, jestli je co poznávat :D Ale za ty prachy a s takovým nickem musíš znát oficiální dokumentace slovo od slova nazpaměť, ne? Tak nějakej testík by tě asi neměl rozhodit :D

Jasný, testíky pro lopaty a pozná to moje schopnosti :D

Tu nepozná, ale může odhalit tvojí neschopnost.

Ahaaa, tak to je zajímavý. Na jakým principu to tak luxusně funguje?

javamane... já nechci být nejlepším, klidně ti to místo popustím.  :D.

Pokud jsi ani nevystartoval, tak jsi to spíše vzdal bez boje :D

Tuxik

• 1 473
    • Zobrazit profil
« Odpověď #67 kdy: 07. 07. 2016, 20:14:08 »
No já už bych se s ním nebavil, nejsme toho hodni :D

PepaN

« Odpověď #68 kdy: 07. 07. 2016, 20:15:35 »
javamane, ty mi velice připomínáš jednoho dobrého kamaráda, skvělého programátora, který se takhle nějak choval před tím, než na několika kosmonautických misích vyhořel jako jaderné palivo.  ;D ;D ;D

Jurdo

« Odpověď #69 kdy: 07. 07. 2016, 20:17:51 »
je to troll a mozno ani nevie programovat. alebo je frustrovany z maleho vtaka. 150k za 3h denne nezarobi nikto. Urcite nie java troll  :D

gl

« Odpověď #70 kdy: 07. 07. 2016, 20:18:22 »
Škoda, že tvoji rodiče nechtěli být nejlepší.

javaman

« Odpověď #71 kdy: 07. 07. 2016, 20:26:02 »
javamane, ty mi velice připomínáš jednoho dobrého kamaráda, skvělého programátora, který se takhle nějak choval před tím, než na několika kosmonautických misích vyhořel jako jaderné palivo.  ;D ;D ;D

Možná měl zůstat u programování ;)

je to troll a mozno ani nevie programovat. alebo je frustrovany z maleho vtaka. 150k za 3h denne nezarobi nikto. Urcite nie java troll  :D

Aneb pokud jsem neschopný já, tak všichni kolem taky! A pokud ne, tak mají malé ptáky a i kdyby ne, tak stejně neumí vařit!

Proč myslíš?

gl

« Odpověď #72 kdy: 07. 07. 2016, 20:26:17 »
To mělo být na javamana

gl

« Odpověď #73 kdy: 07. 07. 2016, 20:27:46 »
Proč myslíš?

Protože ses narodil.

javaman

« Odpověď #74 kdy: 07. 07. 2016, 20:32:33 »
Proč myslíš?

Protože ses narodil.

Ahaaa, tak se dostáváme k tomu, kde je problém, co? Chápání psaného textu je totiž nutná podmínka ke studiu. Proto je většina lidí k ničemu, protože ani číst neumí.