Co kdo víte o arboletu ?

Ales

Re:Co kdo víte o arboletu ?
« Odpověď #90 kdy: 15. 03. 2016, 18:46:54 »
už jen proto, že je možnost, aby tento systém fungoval i tak, jak deklaruje.

Ne, není žádná možnost, aby to garantovaně generovalo na "arbitráži" úrok 310% ročně. Ani polovinu. Ani čtvrtinu. Je to prostě zjevný podvod.

Není možnost - podle tebe

Lol Phirae

« Odpověď #91 kdy: 15. 03. 2016, 18:57:00 »

Ne, není žádná možnost, aby to garantovaně generovalo na "arbitráži" úrok 310% ročně. Ani polovinu. Ani čtvrtinu. Je to prostě zjevný podvod.

To je skutečně marné. Jelikož je přítomná skupina fanoušků leteckého průmyslu finančně zcela negramotná, tak to budu ilustrovat názorněji:

Vklad - 1.000.000 Kč
Úrok - 12,50% měsíčně (připisováno každý měsíc)
Po 1 roce: 4.109.891 Kč
Po 2 letech: 16.891.201 Kč
Po 3 letech: 69.420.991 Kč

Už chápeš, co jsi za vola?   ;D ::)

Evžen Oněgin

« Odpověď #92 kdy: 15. 03. 2016, 19:01:33 »
Ty seš vůl! Tohle by si spočítala i průměrně inteligentní opice!!!!

Proto tam mají limity maximální, asi nebudete zhodnocovat miliardu úrokem 12,5% měsíčně.

Lol Phirae

« Odpověď #93 kdy: 15. 03. 2016, 19:05:41 »
Proto tam mají limity maximální, asi nebudete zhodnocovat miliardu úrokem 12,5% měsíčně.

A co jako? Vyberu od 1000 lidí gigantický vklad 1000 Kč , mám milión. Podle jejich garantovaného letadla mi za tři roky vypadne 70 mega. Tak určitě... Vole.

Titan

« Odpověď #94 kdy: 15. 03. 2016, 20:00:48 »

A co jako? Vyberu od 1000 lidí gigantický vklad 1000 Kč , mám milión. Podle jejich garantovaného letadla mi za tři roky vypadne 70 mega. Tak určitě... Vole.

Prosím Vás a kde jste vzal těch 1000 lidí s vkladem 1000Kč? Ano, dřív nebo později ta procenta nejspíš sníží. Růst není nekonečný. Což také sami řekli. Vymyšlené je to dobře a kdybyste se zajímal víc a ne jen o to, co někdo vyblil na net, tak to asi sám víte.

Dejte tomu pár měsíců a možná sám uznáte, že jste se do nich navážel úplně zbytečně. Ono hejtovat něco, že je podvod s tím, že oni ještě nemají jak moc dokázat, že nejsou - tak to je milý pane srabárna pro online trolly. A teď na rovinu? Kde je vlastně Vaše motivace v sestřelování projektu, když jej evidentně vůbec sám neznáte? Nemáte co jiného na práci, nebo Vás za to někdo platí?

.

« Odpověď #95 kdy: 15. 03. 2016, 20:01:01 »
Je těžké odhadnout, jestli se tu slezli všichni zakladatelé, aby minimalizovali škody, nebo se jedná o práci jednoho aktivisty. To by mohli osvětlit admini. Každopádně jinak si myšlení a argumenty odpovídající 15letým investorům těžko vysvětlit.

Takže pro ostatní, kteří by snad byli v pokušení to zkusit, pár argumentů:

- pokud by vás na ulici oslovil cizí člověk, abyste mu dali tisícovku a počkali na něj, že si odskočí pryč a za hodinu se vrátí a dá vám tisícovky dvě, udělali byste to? (technicky se jedná o totéž)
- pokud byste po něm chtěli aspoň občanku, abyste věděli komu vlastně peníze půjčujete, tak by vám dobrosrdečně vysvětlil, že chce být v anonymitě, ať se nezlobíte, chce přece svůj klid
- a na závěr by vám sdělil, že vlastně ani není českým občanem, že sídlí někde na kapverdských ostrovech a pokud byste se s ním chtěli soudit, bylo by to podle tamního práva, o kterém nemáte sebemenší potuchu, stále byste mu věříli?

Pokud byste mu opravdu peníze předali, máte můj obdiv, protože jste v mých očích překonali důchodce, kteří si opakovaně od šmejdů kupují nesmyslné věci. Pro ně je polehčující okolnost jejich stáří, to že většinu svého života strávili v systému, kde se s takovým jednáním nesetkali, a nakonec jim aspoň zbudou ty věci, byť to jsou šunty.

Vám nezbyde nic.

P.S.: Ano, v počátečních fázích se i na letadlu dá něco vydělat. Je k tomu potřeba ale buď obrovský kopec štěstí nebo inside informace. To druhé už zase začíná smrdět vězením.

arbolet

« Odpověď #96 kdy: 15. 03. 2016, 20:30:18 »
Nedal  bych jim ani korunu. Podle http://cqcounter.com/whois/ je ip nekde v paname (Offshore Racks S.A, super hosting za 3usd mesicne). Na wedos mam ping 20ms na arbolet 160ms.

traceroute to arbolet.cz (190.14.38.181), 30 hops max, 38 byte packets
 ....
 ....
 9  154.54.56.174  117.817 ms
10  154.54.42.85  112.847 ms
11  154.54.80.178  117.360 ms
12  208.51.134.113  118.419 ms
13  67.16.149.74  169.053 ms
14  64.208.170.10  167.614 ms tehle je kdesi v usa
15  190.14.36.25  164.416 ms  proc je tenhle servr v paname u citovane spolecnosti
16  190.14.38.181  191.806 ms =arbolet=scam=fraud

8) 8) 8) 8) :o :o :o :o 8) 8) 8) 8)

PS: Nikoho nezarazej klasicke hlasky prodejcu chlupatejch dek na jejich webu? Nikdo takovej  by uz z principu ode mne nedostal ani korunu.

Lol Phirae

« Odpověď #97 kdy: 15. 03. 2016, 20:36:13 »
Prosím Vás a kde jste vzal těch 1000 lidí s vkladem 1000Kč?

Reagoval jsem na tvůj žblemc vo limitech. Vono je totiž úplně jedno, jestli do toho vrazí tisíc lidí litr nebo jeden člověk milion. Shora uvedená čísla se NIJAK nezmění => evidentnost podvodu je stále stejná.

oni ještě nemají jak moc dokázat, že nejsou

Pro začátek by mohli přinejmenším začít s tím, že uvedou standardní údaje o sobě/firmě a nebudou šaškovat s hostingem v Panamě.

Titan

« Odpověď #98 kdy: 15. 03. 2016, 20:37:23 »
Je těžké odhadnout, jestli se tu slezli všichni zakladatelé, aby minimalizovali škody, nebo se jedná o práci jednoho aktivisty. To by mohli osvětlit admini. Každopádně jinak si myšlení a argumenty odpovídající 15letým investorům těžko vysvětlit.

Takže pro ostatní, kteří by snad byli v pokušení to zkusit, pár argumentů:

- pokud by vás na ulici oslovil cizí člověk, abyste mu dali tisícovku a počkali na něj, že si odskočí pryč a za hodinu se vrátí a dá vám tisícovky dvě, udělali byste to? (technicky se jedná o totéž)
- pokud byste po něm chtěli aspoň občanku, abyste věděli komu vlastně peníze půjčujete, tak by vám dobrosrdečně vysvětlil, že chce být v anonymitě, ať se nezlobíte, chce přece svůj klid
- a na závěr by vám sdělil, že vlastně ani není českým občanem, že sídlí někde na kapverdských ostrovech a pokud byste se s ním chtěli soudit, bylo by to podle tamního práva, o kterém nemáte sebemenší potuchu, stále byste mu věříli?

Pokud byste mu opravdu peníze předali, máte můj obdiv, protože jste v mých očích překonali důchodce, kteří si opakovaně od šmejdů kupují nesmyslné věci. Pro ně je polehčující okolnost jejich stáří, to že většinu svého života strávili v systému, kde se s takovým jednáním nesetkali, a nakonec jim aspoň zbudou ty věci, byť to jsou šunty.

Vám nezbyde nic.

P.S.: Ano, v počátečních fázích se i na letadlu dá něco vydělat. Je k tomu potřeba ale buď obrovský kopec štěstí nebo inside informace. To druhé už zase začíná smrdět vězením.

Aha.
Takže ten, kdo je proti, tak ten má svatou pravdu. Kdokoliv jiný je automaticky zakladatel, dítě, důchodce a hlupák. Posloucháte se vůbec?

Pro ostatní, kteří by byli v pokušení to zkusit mám taky jeden argument:
Nedostanete se tam. Uzavřená skupina... tak nevím, co tady vymýšlíte. Nikdo tam o Vaše peníze nestojí.

To, že se přesouval hosting, tak to všichni naši členové už vědí z Arbovinek. Řekli to ještě ten den.

Přestaňme se ale hádat a zkusme to jinak.

Existuje vlastně něco, co by se muselo stát, aby jste pak byl schopen říci, že jste se v A spletl?

Lol Phirae

« Odpověď #99 kdy: 15. 03. 2016, 20:46:42 »
Nedostanete se tam. Uzavřená skupina... tak nevím, co tady vymýšlíte. Nikdo tam o Vaše peníze nestojí.

No to asi dneska žalem neusnu...  ;D :D

Arbolet

« Odpověď #100 kdy: 15. 03. 2016, 20:49:59 »
Toto bude ještě zajímavé. Letadlo to bude ale určitě. Nikdo ještě nevydělal víc jak pár desítek-stovek Kč, ale budou ten projekt bránit zuby nehty. Ideální stav, otevřít to na pozvánky pár blbcům, počkat pár měsíců než to budou vychvalovat do nebes a pak tam pustit všechny, co netrpělivě čekají ve frontě  :'(

Lol Phirae

« Odpověď #101 kdy: 15. 03. 2016, 20:58:47 »
Ideální stav, otevřít to na pozvánky pár blbcům, počkat pár měsíců než to budou vychvalovat do nebes a pak tam pustit všechny, co netrpělivě čekají ve frontě  :'(

"Uzavřené" letadlo na pozvánky je naprostá klasika, viz např. Skyline...

Sten

« Odpověď #102 kdy: 15. 03. 2016, 21:46:28 »

Jak jsem tu už odkazoval, podle popisu se to tváří jako kopie ARBX, o kterém dokonce drze tvrdí, že jej prý „na darknetu“ vyvíjeli. Na rozdíl od Arboletu ale ARBX:
  • neslibuje žádné pevné zhodnocení
  • není anonymní
  • má detailní statistiky
  • po pohledu do blockchainu viditelně obchoduje
  • nemá web plný nesmyslných a namachrovaných tvrzení o darknetu, super zabezpečení vypočítané s pravděpodobností na devět desetinných míst, garantování výnosů a srdceryvných výlevech o tom, jak měsíce nespali a jak jim chodí desítky děkovných dopisů denně (nepsal to náhodou Radek Hulán?)

Zelenac

« Odpověď #103 kdy: 15. 03. 2016, 22:07:10 »
O Arboletu? Myslíš o Arabletu? To jsou arabské aerolinky pokud se nepletu.

Aleš Vrána

« Odpověď #104 kdy: 16. 03. 2016, 03:28:18 »

Jak jsem tu už odkazoval, podle popisu se to tváří jako kopie ARBX, o kterém dokonce drze tvrdí, že jej prý „na darknetu“ vyvíjeli. Na rozdíl od Arboletu ale ARBX:
  • neslibuje žádné pevné zhodnocení
  • není anonymní
  • má detailní statistiky
  • po pohledu do blockchainu viditelně obchoduje
  • nemá web plný nesmyslných a namachrovaných tvrzení o darknetu, super zabezpečení vypočítané s pravděpodobností na devět desetinných míst, garantování výnosů a srdceryvných výlevech o tom, jak měsíce nespali a jak jim chodí desítky děkovných dopisů denně (nepsal to náhodou Radek Hulán?)

Stene, tak tohle je zajímavě napsáno a celkem i argumentačně výstižné. Zajímalo by mě, co mi na to odpoví právě Arbolet. Doufám, že se nebudeš zlobit, že jsme jim to poslal na podporu a požádal je samotné, aby mi k tomu něco napsali...

Je to pro mě důležité. Také jsem členem a jejich stránky, osobní přístup i záměr se mi zatím líbily. Pouze ale tvůj text mi přišel jako jediný normálně napsaný, bez nějakých nepochopitelně zbytečných emocí k tématu.

Díky a měj se fajn