Argumenty simplecoin-u mi moc směrodatné nepřipadají, o možnosti sledování na blockchain-u by měl vědět každý trochu znalý kdo se do takvé věci pustí, nemyslím si že by simplecoin sledoval víc arbolet-účtů a to, že BTC vložené do arboletu při jednom nebo dvou pokusech zůstanou na místě je pravděpodobné, všechny vklady by mohly být používány jako jeden disponibilní pohotovostní pool ze kterého mohou náhodně odebírat BTC podle potřeby jak do investic, tak třeba pro vyplacení jiného člena/klienta nebo pro převod, je možné že hned další převod po vkladu už může být na účet člověka který o arboletu vůbec neví a právě kupoval BTC v nějaké směnárně, nebo to může být rezerva pro případná vyplácení.
I snaha arboletu o nedohledatelnost má své opodstatnění, svou činností, pokud je skutečná, škodí některým mocným/bohatým, to je podstatný důvod k tomu se skrývat.
Možná by byla velice zajímavá analýza toho jazyka kterým jsou napsané ty delší texty, někdo zde zmínil že mu to připadá jako jazyk šestnáctiletých.
máte někdo skutečné zkušenosti nebo znáte někoho kdo má skutečné osobní skušenosti? všechny aktuální příspěvky jsou jen výsledek zběžného prohlédnutí stránek a certifikátu. Někoho se zkušenosti nemáte? možná by byli zajímavé i vkladové účty, může se udělat lepší statistika toho co se s těmi vklady doopravdy děje.
Zkoušel jsem vybrat půl vkladu a vše v pohodě fungovalo, ještě zkusím celý vklad, to ale potrevá asi týden, protože část vkladu mám v tzv. druhé vrstvě, která je termínovaná na týden.