Co kdo víte o arboletu ?

i

Co kdo víte o arboletu ?
« kdy: 13. 03. 2016, 01:17:58 »
Tváří se to jako zázrak ale může to být pěkný podvod.
Zdánlivě to s tímto serverem nesouvisí, ale je to o důvěryhodnoti a důvěřivosti na internetu, o digitálních měnách a alternativní ekonomice kterou tyto měny spouštěji.

Arbolet je subjekt který slibuje neskutečné výdělky, minimum 3% vkladu měsíčně !!! Malými částkami jsem to ověřil a funguje přesně podle popisu.

Zdraví rozum říká NE, proč by někdo cpal cizím lidem peníze které může mít pro sebe?
Hledám alespoň jednoho jediného člověka který má s Arboletem negativní zkušenost přitom uměl používat bitcoin ještě dříve než objevil arbolet. Zatím všechny negativní zkušenosti které jsem našel byli způsobeny jen neznalostí práce s bitcoiny a neschopností počítat.

Sten

Re:Co kdo víte o arboletu ?
« Odpověď #1 kdy: 13. 03. 2016, 02:27:52 »
Zkoušel jsi i vybírat? Napsat pěkná čísla na účtu na své webové stránce umí i Nigerijci :)

Samotné popisy na tom webu nejsou zrovna důvěryhodné:

Citace
Používáme dvaatřicetistupňové šifrování

???

Citace
Používáme tak rozsáhlá šifrování, že prolomení i těm nejvýkonnějším počítačům na planetě, by trvalo desítky, ba i stovky le

Nic moc. Běžné šifrovací algoritmy to mají v milionech let.

Citace
armádnímu superpočítači by prolomení trvalo 152 let

To číslo je vycucané z prstu?

Citace
pravděpodobnost vnějšího napadení systému, které by dostatečně ohrozilo možnosti vyplácení klientů, je v procentech vyjádřena 0,0004278%

Jako vážně?

Citace
Desítky děkovných emailů denně v nás probudilo a neustále utvrzuje i tu naší lidskost a pocit zadostučinění.

To je jedna perla za druhou :-)

Citace
Před tím jsme pracovali na deepwebu pod jiným jménem ARBX

ARBX. Veškeré informace, které o tom uvádějí, ale vůbec nesedí.

Garance výnosů při obchodování na burze je samo o sobě varovný signál pyramidových schémat. Nikdo nedokáže garantovat výnosy na burze, ať již futures, stock nebo bitcoinu.

Nikde na stránkách není, kdo to provozuje. Kdo tedy bude vyplácet peníze, pokud budou mít problémy, jak slibují?

Podle pohledu do blockchainu to vypadá, že Arbolet s bitcoiny nijak neobchoduje.

« Odpověď #2 kdy: 13. 03. 2016, 02:35:55 »
To je lahůdka!

Citace
vzhledem k tomu, že na nás Simplecoin uvedl prohlášení (dne 12.1.2016 nejspíše večer), dovolili jsme si zde na něj (dne 13.1.2016 ráno) reagovat:

Čekali jsme, že po nás půjdou od chvíle, kdy jsme 12.1.2016 ráno napsali všem členům v kampani s novými pozvánkami, že také zpřístupníme jinou službu pro směnu. Jim jsme totiž řekli, že s nimi už nechceme spolupracovat. Pak z níže popsaných důvodů přišlo tohle jejich objevné prohlášení:
https://simplecoin.cz/arbolet.html

1. část: Společnost Simple Coin s.r.o. se zásadně distancuje od služby arbolet.cz a prohlašuje, že s arbolet.cz nikterak nespolupracuje. Simple Coin s.r.o. nemá žádnou dohodu o poskytování platebních služeb této stránce, přestože to arbolet.cz na svých stránkách o nás tvrdí.

Mohu Vám k tomu říci, že jsou jenom naštvaní a mají strach. Jednak jsme jim včera odřekli, že budeme přivádět nové klienty za předpokladu, že nesníží své poplatky, tedy v jejich případě spread bid/ask 7%, jednak jsou regulovaní bankou a nějaké prohlášení napsat zkrátka musí, aby jej mohli vytáhnout v případě, že je osloví banka například na základě zvýšení počtu či objemu transakcí či pro případ, že by si někteří klienti stěžovali. Pochopitelně to musí prezentovat jako “v zájmu občanů”.
I když je toto z business hlediska nepochopitelné proč nezvolí možnost mnohem více zákazníků za cenu nižší marže, respektujeme jejich rozhodnutí, byť je podle nás nerozumné, jelikož konkurence není slepá.
https://arbolet.cz/simplecoin

Podle slohu odhaduju věk provozovatelů tak na 16 :) Těžení se přestalo rentovat, tak frikulíni začínají rovnou krást? Moc pěkný.

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
« Odpověď #3 kdy: 13. 03. 2016, 09:28:24 »
Tak jsem se teda na ten web podíval a chtěl jsem se mrknout, od koho mají SSL certifikát. A co nevidím - web jsem ještě nenavštívil, cookies jsou uložené (viz obrázek).

Vracím se tedy na stránku, Ctrl + F, "cookie", Enter .... a nic. Neměl by mě podle EU web buzerovat s tím, že využívá cookie? Alespoň informovat? Ne, že by to nějak souviselo, ale pokud by někdo chtěl, může jim zatopit :-)

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
« Odpověď #4 kdy: 13. 03. 2016, 09:30:29 »
Bacha, jsou to feministky, který se chtějí zbavit chlapů! ;D

"Není to ovšem tak jednoduché, jelikož jsme podnikly rozsáhlá opatření v anonymizaci našich členů" - https://arbolet.cz/arbolet/prodejpozvanek

pavelecc

« Odpověď #5 kdy: 13. 03. 2016, 10:42:42 »
Ve virtuálním světě nejsou zisky přes 20 % měsíčně nic nemožného.
Problém může nastat při převodu do světa reálného.
Arbolet jsem nečetl, ale Decred je zdá se funkční a nedávno i root o něm psal.

http://d3c.red

psalva278

« Odpověď #6 kdy: 13. 03. 2016, 10:50:22 »
cituji https://simplecoin.cz/arbolet.html :

"Dle veřejných informací uložených v bitcoinové síti (blockchain) arbolet.cz nashromážděné bitcoiny od zákazníků, kteří si nakoupili bitcoiny přes naši společnost udržuje ve své peněžence, nijak s nimi nepohybuje a prostředky nezhodnocuje. Proto není možné, aby dlouhodobě dostál svým slibům o zhodnocování. K vyplácení zisků s největší pravděpodobností používá vklady jiných uživatelů, a proto jsme přesvědčeni, že se jedná o podvod podle Ponzi schématu (také nazýváno letadlo)."

« Odpověď #7 kdy: 13. 03. 2016, 10:59:45 »
Ve virtuálním světě nejsou zisky přes 20 % měsíčně nic nemožného.
To ani v ruletě.

Jestli si myslíš, že je možné nějakým způsobem stabilně zhodnocovat 891% p.a., tak [každý si doplní sám].

« Odpověď #8 kdy: 13. 03. 2016, 11:27:29 »
Geotool:
Kód: [Vybrat]
Hostname: www.arbolet.cz ISP: Offshore Racks S.A (AS52469)
Continent: North America                Flag: PA
Country: Panama                            Country Code: PA (PAN)
;)

http://pavelcerny.wix.com/arbolet
http://arboletasipodvod.blog.cz/

Ale bod za to, "jak sem nenápadně dostat reklamu".
 ;D  ;D  ;D

Lol Phirae

« Odpověď #9 kdy: 13. 03. 2016, 11:32:06 »

i

« Odpověď #10 kdy: 13. 03. 2016, 11:39:14 »
Argumenty simplecoin-u mi moc směrodatné nepřipadají, o možnosti sledování na blockchain-u by měl vědět každý trochu znalý kdo se do takvé věci pustí, nemyslím si že by simplecoin sledoval víc arbolet-účtů a to, že BTC vložené do arboletu při jednom nebo dvou pokusech zůstanou na místě je pravděpodobné, všechny vklady by mohly být používány jako jeden disponibilní pohotovostní pool ze kterého mohou náhodně odebírat BTC podle potřeby jak do investic, tak třeba pro vyplacení jiného člena/klienta nebo pro převod, je možné že hned další převod po vkladu už může být na účet člověka který o arboletu vůbec neví a právě kupoval BTC v nějaké směnárně, nebo to může být rezerva pro případná vyplácení.

I snaha arboletu o nedohledatelnost má své opodstatnění, svou činností, pokud je skutečná, škodí některým mocným/bohatým, to je podstatný důvod k tomu se skrývat.

Možná by byla velice zajímavá analýza toho jazyka kterým jsou napsané ty delší texty, někdo zde zmínil že mu to připadá jako jazyk šestnáctiletých.

máte někdo skutečné zkušenosti nebo znáte někoho kdo má skutečné osobní skušenosti? všechny aktuální příspěvky jsou jen výsledek  zběžného prohlédnutí stránek a certifikátu. Někoho se zkušenosti nemáte? možná by byli zajímavé i vkladové účty, může se udělat lepší statistika toho co se s těmi vklady doopravdy děje.

Zkoušel jsem vybrat půl vkladu a vše v pohodě fungovalo, ještě zkusím celý vklad, to ale potrevá asi týden, protože část vkladu mám v tzv. druhé vrstvě, která je termínovaná na týden.

Lol Phirae

« Odpověď #11 kdy: 13. 03. 2016, 11:59:46 »
Vidím, že je to marné... Hele, vyber úspory, prodej barák a auto, vraž to do panamského letadla a říkej tomu třeba odboj proti fiat kapitálu. Rozumná argumentace je zjevně marná.

P.S. Hlavně pak nechoď hekat do médií jako ty davy senilních zoufalců, kterým bohužel stát nezabavil občanky a tak několikrát ročně stojí fronty na smějdí předváděčky, aby se popáté, podesáté, podvacáté... nechali dobrovolně okrást.

::) ::) ::)

i

« Odpověď #12 kdy: 13. 03. 2016, 12:14:39 »
Asi jsme si nerozuměli, já se neptám na rozhřešení zda tam investovat či nikoliv, objetoval jsem svých 0,2BTC (asi 2000,- Kč ) na experiment a nedám tam ani o 1,-Kč víc, jen proto abych měl skutečnou zkušenost.

Někteří z vás moudře hlásaly že nebude fungovat výběr, ... a hele, výběr, alespoň poloviny vložené částky FUNGUJE !

Ovšem jeden případ není nějak významný vzorek, proto se tu snažím nalézt další kteří s tím mají SKUTEČNOU zkušenost aby bylo víc případů na pořádný rozbor toho co se s těmi penězy doopravdy děje.

« Odpověď #13 kdy: 13. 03. 2016, 12:16:12 »
Funguje výběr poloviny vložené částky, tak to bude určitě dobrá investiční příležitost  ::)

No co, každý má právo být chudý.

Lol Phirae

« Odpověď #14 kdy: 13. 03. 2016, 12:23:56 »
Funguje výběr poloviny vložené částky, tak to bude určitě dobrá investiční příležitost  ::)

"Nechci slevu zadarmo," pravil vychytrale profesor Zelí a položil na stůl stokorunu.  8) ;D