Co kdo víte o arboletu ?

Karel

Re:Co kdo víte o arboletu ?
« Odpověď #75 kdy: 15. 03. 2016, 17:41:09 »
Áááááá, fanklub se slézá. Vždycky když si takhle někdo zpětně dohledá tyhle diskuse poté, co letadlo spadne, tak to je ohromně zábavné čtení.  ;D

Ale je faktem, že řada podvedených klientů se i pak podvodníků zastává. Žerou jim ty výmluvy typu, že to vlastně celé zabil stát, že odešlo příliš mnoho členů protože je někdo vystrašil atd. A pak ještě mají tu drzost pořádat demonstrace a domáhat se toho, aby jim ztrátu ze zkrachovalé kampeličky/družstva/fondu/<doplňte dle potřeby> vyplatil stát.

JSH

« Odpověď #76 kdy: 15. 03. 2016, 17:42:11 »
Co je garance pro vás?
No tak pokud rozpis vašich investic považujete za vysvětlení, co je to garance, tak začínám chápat, proč vám na "garanci" co nic negarantuje nic nesmrdí.

Tak už to u letadel bývá, že argumenty přicházejí v podobě kráteru. Ale po stoprvé ta jistota desetinásobku přece vyjít musí, ne?

Karel

« Odpověď #77 kdy: 15. 03. 2016, 17:46:13 »
Kdo nadává, jenom škodí bitcoinu, tím že budeme nadávat bitcoinu fakt nepomůžeme a lidi si to budou pamatovat
Jak bitcoinu? Ten je tady jenom jako křoví. Tohle by smrdělo úplně stejně i kdyby obchodovali v korunách nebo smradlavých fuseklích.
Komunita Arbolet má silné spojení se slovem Bitcoin. Myslíte si, že si lidi spojení nezapamatují? Oni si ho zapamatují a pak si vzpomenou, tam říkali že Bitcoin se používá na něco špatného, takže je špatný.

Aha, takže Bitcoin bude zabit Arboletem. Tuto obavu s vámi nesdílím.

Ales

« Odpověď #78 kdy: 15. 03. 2016, 17:52:13 »
Díky za velmi konstruktivní odpověd co je pro vás garance.

Vy řeknete že věřím špatným garancím, ale na svoje jste nějak zapomněl. Nebo na žádné garance nevěříte?

Ales

« Odpověď #79 kdy: 15. 03. 2016, 18:00:39 »
Kdo nadává, jenom škodí bitcoinu, tím že budeme nadávat bitcoinu fakt nepomůžeme a lidi si to budou pamatovat
Jak bitcoinu? Ten je tady jenom jako křoví. Tohle by smrdělo úplně stejně i kdyby obchodovali v korunách nebo smradlavých fuseklích.
Komunita Arbolet má silné spojení se slovem Bitcoin. Myslíte si, že si lidi spojení nezapamatují? Oni si ho zapamatují a pak si vzpomenou, tam říkali že Bitcoin se používá na něco špatného, takže je špatný.

Aha, takže Bitcoin bude zabit Arboletem. Tuto obavu s vámi nesdílím.

Myslím že jste mě nepochopil.To jsem vůbec neřekl. Řekl jsem jen, že když budeme hovořit o Bitcoinu a projektech používajících Bitcoin negativně, samotnému Bitcoinu to neprospěje.

Karel

« Odpověď #80 kdy: 15. 03. 2016, 18:04:45 »
To nemá to máte pravdu, ale metoda nasbírat třeba 100 adres a vyhodnotit k nim statisticky toky z blockchainu asi smysl má.
Na rootu se často vyskytuji správci různých serverů a je dost velká šance že se jim lidé budou stěžovat na takovýto podvod, pokud by se od takto postižených podařilo získat dostatek adres na které odesílali své vklady a na které si nechaly vyplacet výběry, tak by se statisticky dalo dost slušně dokázat že to je letadlo. To by ovšem lidé přispívající do fór museli myslet trochu dynamicky.

Vzdávám to a končím.

Vy vůbec nechápete to, co je to letadlo. A ani netušíte, jak ten konec vypadá.

Nabídnu službu, lidé ať mi dají 1000 Kč a já jim za půl roku vrátím 1500 Kč. Mám vlastního půl milionu, to by to mělo nějakou dobu pokrýt. Během prvního měsíce se najde 100 opatrných, kteří mi dají tisícovku a budou čekat. Já jim za půl roku všem dám 1500 Kč. Takže jsem 50000 Kč v minusu. Oni to řeknou známým a ti začnou také posílat. Po půl roce mám 500 lidí a těm vyplácím peníze. Dalších 250 000 Kč pryč. To už jsou dvě kola a lidé tomu začínají věřit. Za další půl rok mám 2000 lidí a další průběžně přicházejí, nalákáni dobrou zkušeností těch z prvního roku. A jak přichází noví, tak mám dost peněz na výplatu. Po dalším roce už mám 10000 lidí, od nich 10 milionů. A já se rozhodnu si ty peníze vzít a emigrovat. Tečka. Nikdo už nic nedostane, letadlo spadlo. Pa pá. Rozhodně to nenechám dojít do bodu, kdy už nebudou peníze. Nechám to spadnout v době, kdy to přestane růst, ale pořád je tam dost peněz na můj důchod.

A teď k Arboletu. Představte si, že by se provozovatel rozhodl, že kampaň povede do 15. dubna 2016. Ten den si bitcoiny nechá/převede/vyzvedne/koupí si za ně jachtu. A server vypne nebo ho nechá vyhnít. A teď zkuste vymyslet jakýkoliv příznak toho, že je to v plánu. Kde by se před 15.4.2016 vzal nějaký nespokojený zákazník? Jak? A po 15.4.2016 bude naopak pozdě.

Rejpal

« Odpověď #81 kdy: 15. 03. 2016, 18:06:47 »
Nebo na žádné garance nevěříte?

Garance naše v Arboletu,
posvěť se jméno tvé.
Přijď zisk tvůj.
Buď výnos tvůj jak v nebi, tak i na zemi.
Bitcoin náš vezdejší dej nám dnes.

A odpusť nám naši jistotu desetinásobku,
jako i my odpouštíme našim rejpalům.
A neuveď nás v krach,
ale zbav nás od ztráty.
Kámen.

Lol Phirae

« Odpověď #82 kdy: 15. 03. 2016, 18:07:05 »
Nebo na žádné garance nevěříte?

Ne, na garance jako je tohle fakt nevěřím...

Q: Nejsem si jist, jestli to zas není nějaký podvod! Jak to mám ověřit?
A: Své finance máte garantovány, stejně tak jako výnosy.

Q: Nemohu o Vás nic najít.
A: Zatím je velmi dobře, že se o nás moc nepíše, protože publicitu nyní nepotřebujeme a chceme mít spíše vlastní soukromí a klid na práci.

https://arbolet.cz/arbolet/kontakt fakt nevěřím...

;D ::) :o ;D ::) :o

JSH

« Odpověď #83 kdy: 15. 03. 2016, 18:12:22 »
Myslím že jste mě nepochopil.To jsem vůbec neřekl. Řekl jsem jen, že když budeme hovořit o Bitcoinu a projektech používajících Bitcoin negativně, samotnému Bitcoinu to neprospěje.
Můžeme se o tom bavit negativně teď. Nebo si to můžeme lakovat a počkat až to bouchne. Já preferuju tu první možnost. Na to, že to bouchne, bych si i vsadil. Akorát není u koho :D

« Odpověď #84 kdy: 15. 03. 2016, 18:14:58 »
Někdo považuje za garanci disclaimery
Disclaimer není žádná garance. Disclaimer je velmi jednoduché vyjádření toho, že daný subjekt má aspoň minimální povědomí o segmentu, ve kterém se pohybuje, konkrétně třeba Vyhlášky 114/2006 Sb., která se ne náhodou jmenuje "O  poctivé prezentaci investičních doporučení". Obchodní rejstřík pak umožňuje dohledat si, kdo za společností stojí, jakou má historii a jestli má patřičné licence.

To, co dělá Arbolet, je totiž velmi pravděpodobně trestná činnost (ne proto, že je to letadlo, ale proto, že pochybuju, že na to má nějakou licenci).

Garance je pro mě slib
Ne, garance není slib. Protože, jak se říká, "slibem nezarmoutíš". Garance je pravidlo, že k něčemu dojde, a pokud ne, tak co se stane. Typicky vyfutrovaná někým s hodně velkým klackem (např. stát).

Čili např. "pokud vám ty peníze nedá, tak ho stát zavře na deset let do basy". Tomu já říkám garance.

To by si měli rozmyslet především všichni, kdo se navzájem obviňují bez skutečných argumentů.
Argumentů zaznělo mnoho. Můžeš si klidně udělat ještě dalších deset nicků a destkrát napsat, jak tě Arbolet potěšil, ale na věci to nic nezmění.

lost-in-space

« Odpověď #85 kdy: 15. 03. 2016, 18:19:15 »
To nemá to máte pravdu, ale metoda nasbírat třeba 100 adres a vyhodnotit k nim statisticky toky z blockchainu asi smysl má.
Na rootu se často vyskytuji správci různých serverů a je dost velká šance že se jim lidé budou stěžovat na takovýto podvod, pokud by se od takto postižených podařilo získat dostatek adres na které odesílali své vklady a na které si nechaly vyplacet výběry, tak by se statisticky dalo dost slušně dokázat že to je letadlo. To by ovšem lidé přispívající do fór museli myslet trochu dynamicky.

Vzdávám to a končím.

Vy vůbec nechápete to, co je to letadlo. A ani netušíte, jak ten konec vypadá.

Nabídnu službu, lidé ať mi dají 1000 Kč a já jim za půl roku vrátím 1500 Kč. Mám vlastního půl milionu, to by to mělo nějakou dobu pokrýt. Během prvního měsíce se najde 100 opatrných, kteří mi dají tisícovku a budou čekat. Já jim za půl roku všem dám 1500 Kč. Takže jsem 50000 Kč v minusu. Oni to řeknou známým a ti začnou také posílat. Po půl roce mám 500 lidí a těm vyplácím peníze. Dalších 250 000 Kč pryč. To už jsou dvě kola a lidé tomu začínají věřit. Za další půl rok mám 2000 lidí a další průběžně přicházejí, nalákáni dobrou zkušeností těch z prvního roku. A jak přichází noví, tak mám dost peněz na výplatu. Po dalším roce už mám 10000 lidí, od nich 10 milionů. A já se rozhodnu si ty peníze vzít a emigrovat. Tečka. Nikdo už nic nedostane, letadlo spadlo. Pa pá. Rozhodně to nenechám dojít do bodu, kdy už nebudou peníze. Nechám to spadnout v době, kdy to přestane růst, ale pořád je tam dost peněz na můj důchod.

A teď k Arboletu. Představte si, že by se provozovatel rozhodl, že kampaň povede do 15. dubna 2016. Ten den si bitcoiny nechá/převede/vyzvedne/koupí si za ně jachtu. A server vypne nebo ho nechá vyhnít. A teď zkuste vymyslet jakýkoliv příznak toho, že je to v plánu. Kde by se před 15.4.2016 vzal nějaký nespokojený zákazník? Jak? A po 15.4.2016 bude naopak pozdě.

Krásně jako z Wikipedie :-) Sice jsi tady popsal, jak fungují letadla, ale stále nikdo z vás nemá nijaký důkaz o tom, že by to letadlo mělo být. Stále jen polemizujete.

Netvrdím, že by to nemohlo být letadlo, těžko se to vyvrací, když tvrzení o letadlech dopředu může být jen: "Říkám, že je to letadlo, protože to poznám. Nemám důkaz ani to čím podložit, ale to u letadla dopředu nejde".  ALE - zatím to nevykazuje moc typických známek letadla - letadla se snaží nabrat co nejvíce členů a v co nejkratším dobu, aby zbývající nestihli vybírat.

Rozhodně mi to nepřijde jako klasické letadlo, už jen proto, že je možnost, aby tento systém fungoval i tak, jak deklaruje. Netvrdím, že to tak je, ale neodsuzuju, když nemám podklad, a za mě každá příležitost, která se postaví bankovnímu systému (NWO) stojí za zváženou a dát tomu šanci.

Petr

« Odpověď #86 kdy: 15. 03. 2016, 18:21:44 »
Podpora ze reaguje?  :D

Kód: [Vybrat]
petr.svetr.cokolada@email.cz
Dotaz
9. 3. 2016, 11:57:50

Komu: info@arbolet.cz
Zdravim,
chtel jsem se prihlasit na arbolet.cz a napsalo mi to ze uzivatel byl zablokovan a at kontaktuji podporu.
Mohu vedet co se stalo, co je za problem a jak jej mohu pripadne vyresit?

Dekuji Petr

Kontrola slozky spam, hromadne, dorucene a ono nic  :D

Láďa

« Odpověď #87 kdy: 15. 03. 2016, 18:23:33 »
Áááááá, fanklub se slézá. Vždycky když si takhle někdo zpětně dohledá tyhle diskuse poté, co letadlo spadne, tak to je ohromně zábavné čtení.  ;D

Ale je faktem, že řada podvedených klientů se i pak podvodníků zastává. Žerou jim ty výmluvy typu, že to vlastně celé zabil stát, že odešlo příliš mnoho členů protože je někdo vystrašil atd. A pak ještě mají tu drzost pořádat demonstrace a domáhat se toho, aby jim ztrátu ze zkrachovalé kampeličky/družstva/fondu/<doplňte dle potřeby> vyplatil stát.

To je pravda, že se lidi podvodníků zastávají. Proč ale už dávno nespustili masové kampaně a lidí zatím moc není? Jako správný podvod by přece museli živit strašně moc lidí z vkladů nových lidí a těch moc nebude. Proč bych já čekal v přijímacím formuláři už 3.týden, když by snad měli chtít co nejvíce nových lidí a vkladů. Jak to teda je? Nějaká fakta?

« Odpověď #88 kdy: 15. 03. 2016, 18:24:17 »

Lol Phirae

« Odpověď #89 kdy: 15. 03. 2016, 18:33:28 »
už jen proto, že je možnost, aby tento systém fungoval i tak, jak deklaruje.

Ne, není žádná možnost, aby to garantovaně generovalo na "arbitráži" úrok 310% ročně. Ani polovinu. Ani čtvrtinu. Je to prostě zjevný podvod.