Chování kolegů v nové práci

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
Re:Chování kolegů v nové práci
« Odpověď #60 kdy: 11. 11. 2015, 12:30:06 »
Napsal bych, že diskuse je vo hovnu, ale to vzhledem k tématu asi není moc překvapivé...  ;D ::)

Asi bych dal prednosti diskusi o hovnu pred diskusi o tom, kdo jsou vetsi volove. Jestli Cesi, Slovaci nebo lidi ze Zlina, co pry ani nejsou Cesi.

Mirek

« Odpověď #61 kdy: 11. 11. 2015, 12:34:39 »
Když tady tak čtu ty poslední komentáře, napadá mně několik věcí. Jako třeba:

- opravdu jsou ajťáci takový dobytek, že v práci dělají věci, kterými by i doma štvali své nejbližší?
- jestli má každý ajťák alespoň jednu babu, krká a prdí před ní a to i v situacích kdy jsou s dalšími lidmi? Jestli jo, chtěl bych pár takových ženských vidět.
- a ta zášť vůči slovákům. Není to spíš závist vyvolaná vlastní neschopností a připosraností se taky zvednout a jít někam za lepším?
- kolikpak těchle příspěvků je jen od trollů v rámci blbých keců?

Tuxik

• 1 473
    • Zobrazit profil
« Odpověď #62 kdy: 11. 11. 2015, 13:03:45 »
Jeden prd je lepší jak 100 doktorů :) Před manželkou s tím rozhodně problém nemám, ani ona přede mnou, nicméně v přítomnosti dalších osob je to poněkud nevhodné. Jinak dělat to v práci... i takový kolektiv jsem zažil, vtípky typu vše omotané smršťovací fólií, po náratu z dovolené mi nabootovaly W3.11 a podobné. Občas to bylo zábavné, občas otravné, každý má hranice jinde a stačí párkrát upozornit, že něco už je moc a většinou to zabere. Samozřejmě, že pokud je někdo druhý den v práci, se člověk cítí blbě, že hned kecá do zaběhnutých kolejí prasoteamu, ale myslím by mělo přátelské upozornění stačit. Pokud ne a je to nepřekonatelný problém, asi to dotyčného nebude ta správná práce a měl by se poohlídnout po něčem jiným.

Tuxik

• 1 473
    • Zobrazit profil
« Odpověď #63 kdy: 11. 11. 2015, 13:12:26 »
A co se týče dohadů tom, kde je víc debilů... je to stejný. Všude se najdou dobří lidé, všude jsou blbci a tvrdit o někom, že je horší jenom proto, že je odjinud, to je jasnou ukázkou té správné debility.

ZAJDAN

• 2 091
    • Zobrazit profil
« Odpověď #64 kdy: 11. 11. 2015, 13:15:37 »
hoši nějaké prdění a pubertální pohnutky, to se dá lehce vyřeřešit, ale nedokážete si představit jak svazující je sedět v jedné kanceláři s člověkem, kterému smrdí z mordy jak kdyš šlápnete do hovna! opravdu nepřeháním....a v mém případě si nedá říct ani domluvit od kolegyně ať jde na vyšetření.....podle mne paradentóza kdy zuby jsou zhnilé pod dásněmi

lidi říkám Vám tohdle je tepre zlo, hodný člověk, relativně sympatický, ale dech jak hovno!
Vesele, vesele do továrny dělník běží...vesele, vesele do továrny jde. Vesele se usmívá když mu soustruh zazpívá...vesele, vesele do továrny jde. Vesele si poskočí když se soustruh roztočí ...vesele, vesele do továrny jde.

Lol Phirae

« Odpověď #65 kdy: 11. 11. 2015, 13:20:54 »
sedět v jedné kanceláři s člověkem, kterému smrdí z mordy jak kdyš šlápnete do hovna! opravdu nepřeháním...

Anebo smradlavé ponožky, to je taky lahůdka. Zlatý prd, to se vyvětrá nebo vyšumí za chvíli samo.  ;D

tommm

« Odpověď #66 kdy: 11. 11. 2015, 13:21:12 »
- a ta zášť vůči slovákům. Není to spíš závist vyvolaná vlastní neschopností a připosraností se taky zvednout a jít někam za lepším?
Treba na Slovensko?
Nebo ty si to myslel tak, ze my sme neschopny, tak sedime v Praglu a ty si ten schopnej, tak si sem prisel pracovat?

To neni zast proti slovakum. To je zast proti debilum.

No vysvetli mi jakej debil tohle resi na IT foru?
Ze se tady resej mzdy a reference na firmu, napl prace atd. to je pochopitlene.

Ale ze se najde ocas, kterej si tady poplace, ze se mu nelibi v praci k vuli chovani kolegu ... to je slusnej matros.

Tak jim to proste rekni a nebo odejdi.
Proc se na to vubec ptas? Jasne, ze neni normalni kdyz lidi prdej a krkaj jako prasat co 30 minut.

To je stejny vsude naky slusny vychovani.
Co teda resis?
Uz si dal vypoved?
Hledas novou praci?
Uz si jim rekl "do zadeke chlapi muzete se trosku chovat"?

Vsadim se, ze budes sedet a v duchu plakat, protoze nemas ani koukle na to, aby ses ozval.
Nehlede na to, ze si tam 5 dni nebo 5 mesicu.
Jako kdyby to byla tvoje prvni nebo druha prace.

Miro89

« Odpověď #67 kdy: 11. 11. 2015, 13:24:05 »
NO a dnes zas niekto kolegovi dal slahacku na stolicku. Toto fakt nie je normalne. Dufam, ze mne nikto taketo veci robit nebude. Beriem humor ale v ramci normy, nie primitivizmus.

Lol Phirae

« Odpověď #68 kdy: 11. 11. 2015, 13:25:20 »
Vsadim se, ze budes sedet a v duchu plakat, protoze nemas ani koukle na to, aby ses ozval.

Počkej, až si tady kolegové počtou v diskusi, udělaj skupinovej dýchánek s cibulačkou, mexickým gulášem, hrachovou kaší a vejcema natvrdo, zakousnou to cibulovým koláčem a druhej den dorazej do práce. To si teprv užije.  8) ;D

tommm

« Odpověď #69 kdy: 11. 11. 2015, 13:29:50 »

Počkej, až si tady kolegové počtou v diskusi, udělaj skupinovej dýchánek s cibulačkou, mexickým gulášem, hrachovou kaší a vejcema natvrdo, zakousnou to cibulovým koláčem a druhej den dorazej do práce. To si teprv užije.  8) ;D

Chapu, ze ho to sere. Vsechno ma sve hranice.
Ale prijde mi na tohle jako dobra pruprava kolektivni sporty a navstevy restauraci 4. cenove kategorie, aby se clovek trosku obrnil :)
Ja sem si celkem jistej odkud vtr fouka v tomhle pripade.
Jeho podivovani se a pohled na vec uz sem parkrat zazil. :D

Lol Phirae

« Odpověď #70 kdy: 11. 11. 2015, 13:33:53 »
Ja sem si celkem jistej odkud vtr fouka

Ty voe tak teďs to totálně dorazil... Kromě klávesnice asi budou koupat i monitor.  ;D ;D ;D

Diskobolos

« Odpověď #71 kdy: 11. 11. 2015, 14:08:31 »
Navzdory všem, co jsou z toho nadšení, to není normální chování IT. Dostal jsi se do bandy buranů. Pro některé nadšence - buranství není projev upřímnosti.

aa

« Odpověď #72 kdy: 11. 11. 2015, 14:22:59 »
- jestli má každý ajťák alespoň jednu babu, krká a prdí před ní a to i v situacích kdy jsou s dalšími lidmi? Jestli jo, chtěl bych pár takových ženských vidět.
Ako keby taka zenska rovnako nemala fyziologicke potreby.

lidi říkám Vám tohdle je tepre zlo, hodný člověk, relativně sympatický, ale dech jak hovno!
Tomu sa da vyhnut. Rozhovor staci aj z vacsej vzdialenosti.

Smradlave ponozky sa daju riesit nosenim sandalov (mimo mrazov) a v mrazoch to so smradom nebyva take zle.

Horsie je, ked clovek smrdi ako bezdomovec, lebo ta aroma prenika dost do dialky. Smrad ponoziek je prenikavy a neprijemny, ale aspon mne so zaludkom nic nerobi - to sa neda povedat o smrade bezdomovca, pri ktorom mi zaludok robi salta. To som sice este nezazil v praci, ale v labe na VS uz ano.

Mirek

« Odpověď #73 kdy: 11. 11. 2015, 14:25:18 »
Treba na Slovensko?
Nebo ty si to myslel tak, ze my sme neschopny, tak sedime v Praglu a ty si ten schopnej, tak si sem prisel pracovat?
Hele. Klidně na to Slovensko. Proč ne. Z pohledu toho, o čem píšu, je to úplně jedno. Stejně jako "za lepším" není jen o penězích.

A jinak ses netrefil. Zrovna já patřím mezi ty zápecáky, kteří jsou tu, stejně jako ty, a nikam neodjíždí.

Ad. neschopnost - možná že jsi, na rozdíl od "těch slováků" neschopný se zvednout, radikálně změnit svůj život a jít jinam "za lepším". Praha není pupek světa. To ale já nevím. To budeš vědět nejlíp ty.

No vysvetli mi jakej debil tohle resi na IT foru?
Ale ze se najde ocas, kterej si tady poplace, ze se mu nelibi v praci k vuli chovani kolegu ... to je slusnej matros.

Tak jim to proste rekni a nebo odejdi.
Proc se na to vubec ptas? Jasne, ze neni normalni kdyz lidi prdej a krkaj jako prasat co 30 minut.

To je stejny vsude naky slusny vychovani.
Co teda resis?
Uz si dal vypoved?
Hledas novou praci?

Nehlede na to, ze si tam 5 dni nebo 5 mesicu.
Jako kdyby to byla tvoje prvni nebo druha prace.
Mně to nepřekvapuje. Přišel do podmínek, které ho šokovaly. Ptá se lidí z branže jestli je to normální. Když získá dojem, že to normální vůbec není, asi půjde jinam. Pokud ho ostatní přesvědčí, že jde o běžnou praxi, asi začne uvažovat nad tím, jestli nebude lepší si zvyknout. Evidentně je to mladej kluk. Proč by se nezeptal?

Holt každej asi nebude tak ráznej a sebevědomej jako ty...

Mirek

« Odpověď #74 kdy: 11. 11. 2015, 14:27:59 »
Ako keby taka zenska rovnako nemala fyziologicke potreby.
Samozřejmě že má.
Ale slušné a ohleduplné chování v lidské společnosti je i o tom, že v určitých situacích své fyziologické potřeby ovládnu. Nebo ty snad močíš na podlahu hned vedle svého pracovního stolu?