Chování kolegů v nové práci

jetotakkk

Re:Nova praca a spravanie kolegov
« Odpověď #30 kdy: 10. 11. 2015, 22:13:39 »
Coze? Teraz pracujem vo svojej tretej IT firme a este som nevidel ITckara, ktory by nemal priatelku, aspon v nedavnej minulosti, alebo nebol zenaty.

Přesně, je to blbost. Ajťák je vždycky samá ženská. Třeba BLEK patří k těm lepším a jak to pořád klátí. Hlavně třeba při programování nebo správě systémů se hodně seznámíš, to je jasný.

Čobol

Re:Chování kolegů v nové práci
« Odpověď #31 kdy: 10. 11. 2015, 22:14:08 »
Tak co se divíš, jste na Slovensku, zemi čučorietek a dřevokocourů a blýská se vám nad Tatrou. Pravděpodobně tam nemáte v kolektivu žádné holky ;D ale stejně, co na to majitel nebo generální ředitel te firmy? On s váma není v budově?

« Odpověď #32 kdy: 10. 11. 2015, 22:14:25 »
tak nech si to nechaju na neskor a nie hned v prvy den mojho nastupu
ty ses tam novej. proc by se meli zrovna kvuli nejakymu novackovi co sotva vylezl ze skoly pretvarovat? prizpusob se nebo jdi jinam, jine moznosti nemas.
Děkuji za možnost editace příspěvku.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #33 kdy: 10. 11. 2015, 23:35:57 »
I v IT zretelne rada lidi ma trable se zakladnim civilizacnim minimem.
Slyšel jsem Stallman?

Tak v nejakem rozhovoru, cose vali na YT, nekrkal a nezadek. Akorat si dloubal chodidla a pak to jedl. Ale vzhledem k tomu, ze se s nim libat nehodlam, to povazuji za jeho vec. Krkani mi take nevadi, ale prdet lidi muzou nekde jinde. To se nazerou kdejakym sajrajtem a to je pak smrad, jak kdyz roztrhne carodejnici,

Tak pokud je civilizačním minimem nošení zbytečností jako kravata, na jejichž výrobu se zbytečně plýtvá zdroji, nebo polykání soplů (viz Japonsko), tak s tím mám taky problém.

Ne, ani jedno z toho jsem nemel na mysli.

pepa

« Odpověď #34 kdy: 11. 11. 2015, 06:39:11 »
Jak to ctu tak te jiste ta diskuze moc nepotesila v podstate si zjistil ze tim rusivim elementem si ty.

Ale vazne ty jsi novy v kolektivu a oni se ti vazne nemusi prizpusobit, holt pupkem sveta si jen doma. Navic jiste po tobe nikdo nevyzaduje aby si delal to same. Ocividne jsou tam lidi dost tolerantni takze po par forech ti i tu kravatu zacnou tolerovat a ze si nekrknes po jidle take za cas prejdou :D

Jinak to je furt multikulturizmus a nechte se obohatit jinou kulturou a kdyz si clovek vyzobe co mu vyhovuje tak je najednou nevychovanej.

Miro89

« Odpověď #35 kdy: 11. 11. 2015, 07:33:56 »
Vysypavanie omrviniek niekomu na stol alebo prilepenie papuce ci pohara o stol, vykazuje znaky primitivizmu. Az sa niekedy pozastavujem, co napadne asi 30 rocnemu cloveku. Tiez nie som svatusik, ale toto by ma nikdy nenapadlo.

ondra.kl

« Odpověď #36 kdy: 11. 11. 2015, 07:58:31 »
... tvým novým kolegům evidentně nevadí pachový ani hlukový bordel, zkusil bych vonné tyčky a hlasitou hudbu  ;) třeba budou tak tolerantní jako ty  ;D

Mirek

« Odpověď #37 kdy: 11. 11. 2015, 07:59:16 »

Ahojte,

zacal som robit v jednej IT firme. som tu 2. den. vsimol som si, ze niektori kolegovia su nejaki podivni. Grgaju tu, vcera som samizda aj pocul, ze si tu ktosi prdol nahlas a este sa zachichotal. Pustali tu na plne pecky hudbu, ze sa to ozyvalo po celej firme, nadavaju tu a aj hukaju niekedy. dnes chalanisko jedol asi keksy a omrvinky, ktore mal na tricku, vysypal kolegovi na stol na klavesnicu, ktory dnes nie je v praci. Neviem, ale mam pocit, ze normalni ludia sa takto nespravaju...

Máš pravdu. Normální lidi se v práci takto nechovají. Tví noví kolegové jsou prasata.

xxx

« Odpověď #38 kdy: 11. 11. 2015, 08:28:33 »
Ja by som to nevidel ako stratene. Ak to spravne chapem, na pohovore sa este negrgalo a nezadeko, takze nejake zabrany aspon u casti ludi este existuju. Chybu vidim trochu aj na tvojej strane. Mal si sa HR hned na zaciatku spytat na firemnu kulturu, code dress a ci sa u nich moc prdi. Na uvodne prelomenie ladov pri pohovore je to skvela tema.

Lol Phirae

« Odpověď #39 kdy: 11. 11. 2015, 08:56:22 »

KT

« Odpověď #40 kdy: 11. 11. 2015, 08:58:51 »
Není to jen v IT, ale všude. Obvykle stačí v kolektivu jedna žena, aby se všichni začali chovat "civilizovaně". Platí to samozřejmě i obráceně.
I obráceně? Jako že když do ryze dámského kolektivu přijde muž a prdne si, tak se rozprdí i všechny ty dámy? SUPER, díky za tip! Hned to jdu ověřit na ekonomické.  ;D

3ugeene

« Odpověď #41 kdy: 11. 11. 2015, 09:31:07 »
Mam v praci podobne chovani kolegu, i kdyz ne tak extremni. Dospelo to do stavu, ze jsem po nedavne nemoci odmitl prijit do kancelare a oznamil jsem, ze budu pracovat doma. Coz veci tak nejak zhorsilo - prisla mi mensi vyplata, mou praci za me dela bezduvodne kolega (ac mi v mailu obcas poslou, ze musim neco opravit, nebot to ten kolega totalne rozjebal). Z vlastni zkusenosti bych v takove firme nezustal ani omylem.

« Odpověď #42 kdy: 11. 11. 2015, 09:55:53 »
Vysypavanie omrviniek niekomu na stol alebo prilepenie papuce ci pohara o stol, vykazuje znaky primitivizmu. Az sa niekedy pozastavujem, co napadne asi 30 rocnemu cloveku. Tiez nie som svatusik, ale toto by ma nikdy nenapadlo.
Sice nevim co jsou omrvinky (mozna sis nevsiml, ale toto je root.CZ), ale prijdes mi nejakej moc upnutej. Prilepit hrnek na kafe ke stolu me jeste nenapadlo, to ma sef po vikendu na co tesit  ;D Si hrajes na nejakyho prestarlyho snobaka na to, ze jsi sotva vylezl ze skoly. Sranda musi bejt - i kdyby na chleba nebylo a fotra veseli.
Děkuji za možnost editace příspěvku.

xxx

« Odpověď #43 kdy: 11. 11. 2015, 10:02:56 »
Ze je na root.CZ si urcite vsimol, ale ze su tu c.. ci ako ty nemohol tusit

huggog

« Odpověď #44 kdy: 11. 11. 2015, 10:06:22 »
Clovek by mal mat nejake zakladne chovanie. Nepoviem, ze aj som slusny, ked tak ze si potrebujem prdnut, tak do stolicky, a nie nahlas.

LOL, takze smrdet je v pohode, jen se musis tvarit, ze to byl nekdo jiny? Ja myslim, ze bys mel zustat v praci kde jsi a nechodit smrdet mezi slusne lidi