Záruka na systém koupený s počítačem

Nuna

Re:Záruka na systém koupený s počítačem
« Odpověď #135 kdy: 09. 05. 2015, 00:04:14 »
V pristim Blesku bude clanek, jak nespokojena zakaznice postrilela zamestnance prodejny Okay a nasledne odnesla penize.
Už je to 4 reklamace a mám nárok na odstoupení od smlouvy
cukat se můžou ale určitě jim nestojí za to, aby se o ně zajímala ČOI a aby hradili veškeré náklady, včetně cest a znaleckého posudku..
Kdyz se cukali doted, mozna se budou cukat i nadale. :-)

ďatart

« Odpověď #136 kdy: 09. 05. 2015, 00:17:03 »
v takovym bordelu jako okay bych si nekoupil ani tuzkovky, flashku, natoz notabook. to neni prodejna ale ojebavarna

500TB disk za 2000...

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #137 kdy: 09. 05. 2015, 01:00:41 »
V pristim Blesku bude clanek, jak nespokojena zakaznice postrilela zamestnance prodejny Okay a nasledne odnesla penize.
Už je to 4 reklamace a mám nárok na odstoupení od smlouvy
cukat se můžou ale určitě jim nestojí za to, aby se o ně zajímala ČOI a aby hradili veškeré náklady, včetně cest a znaleckého posudku..
Kdyz se cukali doted, mozna se budou cukat i nadale. :-)

Pokud jste schopna zdokmentovat cely ten proces, tak byste asi prokazala sluzbu budoucim zakaznikum, kdybyste je COI i tak nahlasila. Firma, ktera ma spravnou reakci az tehdy, kdyz jim pod nos strcite pravnika, si nic jineho nezaslouzi.

Nuna

« Odpověď #138 kdy: 09. 05. 2015, 07:13:40 »
ano mám vše zdokumentované včetně fotek a videí..

Nuna

« Odpověď #139 kdy: 09. 05. 2015, 16:08:17 »
tak jsem byla z ntb. Přišlo se na to, že HDD nebyl vyměněn, ale je tam původní, tudíž, je nějak poškozený, proto nechodí OS. Takže to pošlou na servis, s tím, že odstupuju od smlouvy a žádám vrácení peněz, jinak pokud ne, tak to půjde soudní cestou.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #140 kdy: 09. 05. 2015, 17:54:53 »
Tedy, to je banda sulinu, ze se nestydej. Nechapu, o co jim jde, kdyz to stejne caluje Toshiba.

« Odpověď #141 kdy: 09. 05. 2015, 21:28:54 »
Takže je to pořád otevřené ... těším  se na rozuzlení tohoto thrilleru.

Pokud jste schopna zdokmentovat cely ten proces, tak byste asi prokazala sluzbu budoucim zakaznikum, kdybyste je COI i tak nahlasila. Firma, ktera ma spravnou reakci az tehdy, kdyz jim pod nos strcite pravnika, si nic jineho nezaslouzi.

Taky by se ta historie dobře vyjímala pověšená někde na webu.
Filip Jirsák: "Úplně stejně se ale jedná o podvod, když uživatel zamlčí provozovateli webu, že blokuje reklamu."

Nuna

« Odpověď #142 kdy: 10. 05. 2015, 17:15:05 »
Tedy, to je banda sulinu, ze se nestydej. Nechapu, o co jim jde, kdyz to stejne caluje Toshiba.
Nevím o co jim jde.. Pořád háže obchod odpovědnost na servis, servis na obchod, obchod na mě.. Zkouší to pořád, že je to moje vinna že neumím používat ntb. Jenže všechny ty problémy toho OS jsou způsobeny na tím, že nevyměnili HDD a přišlo se na to až po 3 měsících. Takže disk jen naformálovala a mysleli si, že sem takovej debil, že když mi ten OS nechodí, že už se na to vyseru a koupím novej ntb. Už mi i nabízeli, jestli se nechci podívat na novej.. Tak jsem je slušně poslala do zadeke, protože u nich si nekoupím už ani tužkové baterky.

Nuna

« Odpověď #143 kdy: 10. 05. 2015, 17:16:54 »

Jo kdybych věděla na jaký web to dát, tak to klidně udělám.. a napíšu i jméno servisu..

prcek

« Odpověď #144 kdy: 10. 05. 2015, 19:41:21 »

Jo kdybych věděla na jaký web to dát, tak to klidně udělám.. a napíšu i jméno servisu..

No tak iinfo pred casem ukazalo, ze ma koule, a slo do sporu s realitkou, ktere se nelibilo, ze o ni napsali, ze jsou to podvodnici (nebo tak nejak).
Mozna na root.cz vyvesi i to, ze servis Okay elektro jsou banda idiotu, kteri svou neschopnost hazi na zakazniky.
BTW, kdyz tak ctu tema a prispevky od Sten-a - nechtel byste napsat serial jak se sebou nenechat vykejvat od podobnych vejlupku?

« Odpověď #145 kdy: 10. 05. 2015, 21:26:09 »

1) speciální weby
vygoogloval jsem mrtester.cz/zkusenosti-recenze, jenomže to mi přijde spíš zaměřené na výrobky než na firmy (i když fitmy se tam taky najdou)
možná lepší je vasestiznosti.cz
a možná i heureka.czc (diskuze, ne recenze), tam by to asi četlo nejvíc lidí

V bookmarkách mám ještě specielní weby na takovéto stížnosti, necestne.cz a banref.cz, ale vypadá to že ani jeden už nefunguje.
ale možná někdo poradí další

2) vlastní web
Pokud to chceš udělat důkladněji a přidat fotky nebo jiné materiály, mohla bys to dát na vlastní blog nebo vlastní webovou stránku, a odkazovat na tuto stránku z různých míst, jako třeba z té heureky.
Pokud nevíš jak na to, myslím že by ti osazenstvo rootu poradilo nebo i pomohlo. Snad nejsme jenom tlachalové.
Filip Jirsák: "Úplně stejně se ale jedná o podvod, když uživatel zamlčí provozovateli webu, že blokuje reklamu."

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #146 kdy: 10. 05. 2015, 21:32:40 »
Takže disk jen naformálovala a mysleli si, že sem takovej debil, že když mi ten OS nechodí, že už se na to vyseru a koupím novej ntb. Už mi i nabízeli, jestli se nechci podívat na novej.. Tak jsem je slušně poslala do zadeke, protože u nich si nekoupím už ani tužkové baterky.

Spravne. Asi kolektivne upadli na hlavu. Je to v zaruce, tak proc by kdo kupoval novy?

Snad nejsme jenom tlachalové.

Hm, nevim, nevim. :-)

« Odpověď #147 kdy: 10. 05. 2015, 22:11:09 »
oprava: heureka.cz , nikoli heureka.czc

Snad nejsme jenom tlachalové.
Hm, nevim, nevim. :-)

No, jsme tu všichni loseři, kdo jiný by měl čas vykecávat se na webu, že? Ale doufám, že jsou mezi námi i ochotní loseři.

Pepé

« Odpověď #148 kdy: 11. 05. 2015, 07:52:43 »
Zkus zkušenost s notebookem napsat na http://zkusenosti.desitka.eu/neco-o-nas/
něco o nás
Cílem těchto stránek je informovat o zkušenostech, které máte. Chtěli bychom, abyste zde zveřejňovali hlavně:

zkušenosti s firmami
zkušenosti s výrobky
zkušenosti se službami

Nuna

« Odpověď #149 kdy: 20. 05. 2015, 18:12:49 »
Takže nové zprávy. Ntb byl odeslán do servisu na diagnostiku a odeslán zpět na prodejnu Okay. Kde mi bylo řečeno, že ho musí odzkoušet, jestli chodí. Je to kravina, protože při poslední návštěvě prodejny s nefunkčním ntb se zjistilo, že HDD nebyl vyměněn a je tam stále ten originální, který hlásil problém, tím pádem lehko nechodí OS. A bylo žádáno urgentní odstoupení od smlouvy. A nevím co zase zkouší, jestli ntb chodí. Takže to vypadá, že dále to bude pokračovat již soudní cestou. A uvažuji o tom napsat i médiím (Nova), jestli by to nechtěli jako zajímavou reportáž o zacházení s klienty při řešení reklamace. A myslím si, že by si dost lidí rozmyslelo, zda v Okay něco koupí.