A tak mi tedy vysvětlete odpověď na původní znění otázky. Autor žádal o radu, zda má titul význam pro praxi a vy se tady handrkujete o tom, kdo má větší nohu.
My se nehandrkujeme o to, kdo je chytřejší. My se tady snažíme dokázat,že ten druhý je blbec
A já si nezačal.
Prohlásil jsem, že mezi vysokoškoláky je hromada blbců, a že je mnohem důležitější jak to komu myslí než jakou má kdo školu. Načež Jakub Galgonek se rozhodl, že ukáže, že blbec jsem já, a že nemám páru o čem mluvím když mluvím o diferenčních rovnicích. (poslední věta je čistě moje spekulace
)
Má tedy význam vysokoškolské vzdělání? Ne. Produkuje pouze lidi, kteří se přetahují nad zbytečnými otázkami.
Mně tam nepočítej. Já se tu už přihlásil k tomu, že mám dokončenou školu základní.
A ty otázky nejsou zbytečné. Ukazují, že mnoho absolventů VŠ (jako např. Jakub Galgonek) školu studovalo po povrchu, nepřemýšleli o věcech do hloubky, a v praxi jim dělají potíž jednoduché problémy.
A to odhaduju, že Jakub Galgonek se velmi pohodlně vejde do horních 50% vysokoškoláků. Já bych tipnul, že dokonce do 25%. íAle to trochu vařím z vody, nejsem expert na posuzování kvality absolventů VŠ)