1
Hardware / Re:Ochrana koženky na sluchátkách
« Poslední příspěvek od Ink kdy Dnes v 15:54:07 »Ak stoja sluchadla, ktore su po HW stranke uplne super, napriklad 70€, tak davat 15€ za nahradu sa proste nevyplati.
Proč ne?
Ak stoja sluchadla, ktore su po HW stranke uplne super, napriklad 70€, tak davat 15€ za nahradu sa proste nevyplati.
A teď si představ, že potřebuješ použít nějakou knihovnu nebo framework, který jen tak zbuildit znamená třeba postahovat 30 závislostí, a ten framework se vyvíjí.
Z toho se stane part-time job jen řešit ty závislosti, aby byly aspoň trochu aktuální.
Já jsem třeba na jeden projekt potřeboval použít knihovnu Skia............
A teď si představ, že potřebuješ použít nějakou knihovnu nebo framework, který jen tak zbuildit znamená třeba postahovat 30 závislostí, a ten framework se vyvíjí.
Z toho se stane part-time job jen řešit ty závislosti, aby byly aspoň trochu aktuální.
C++ má totálně idiotský package management (žádný). V jedné firmě jsem dokonce zažil 3 in-house package managery v jednom jediném C++ projektu, který si napsali lidi pro Windows, Linux, a Mac zvlášť, protože jim to asi přišlo cool, popř. protože každá platforma měla nějaké věci, co museli řešit (třeba pro mac nechci svoji zlib, stačí ta systémová...).