Doporučuji kouknout na Fio... obecně je ze všech bank, které používám nebo o kterých mám povědomí, nejpřátelštější, bez nějakých zákeřností nebo házení klacků pod nohy. K tomu (subjektivně) velmi přehledné webové bankovnictví, rovněž zákaznická podpora reaguje rychle a ochotně. Přesně tak si představuji, že má banka fungovat.
Potvrdzujem a doporučujem z vlastnej skúsenosti.
Využívam len základné bankové služby a postupne som za 25r prešiel cez niekoľko bánk: ČSOB (študentský účet), ČS, RB (zvýhodnený účet od zamestnávateľa), MBank, Air Bank, Fio, KB (len kvôli hypo u MPSS).
Prvé štyri som po zavádzaní rôznych poplatkov zrušil, od Air Banky som odišiel k Fio kvôli podnikateľskému účtu.
Od KB som utiekol hneď pri refinancovaní. Problémy s KB+ a nemožnosťou prihlásenia do elektronického bankovníctva boli pritom len vrchol ľadovca. Tá banka vôbec nefunguje ako taká. Omylom banky mi zrušili účet, z ktorého som platil hypo. Ani mi nepovedali dôvod a následne neboli dostatočne súčinní pri obnove. Na pobočke som musel posledný rok osobne stráviť niekoľko návštev a mnoho hodín svojho času, len aby mi opäť umožnili základné operácie (=splácať hypo). Posledná čerešnička bola, keď som po refinancovaní a zrušení účtu musel zaplatiť poplatok za výber zostatku na účte.
S Fio som veľmi spokojný.
Okrem iného používam aj QR platby, aspoň teda cez mobilnú aplikáciu. Autentikácia môže byť stále voliteľne aj cez esemesky.
A po refinancovaní mám u nich už aj hypo, pred pol rokom mi dorovnali vtedy najlepšiu ponuku, akú som dostal v inej banke.