1
Vývoj / skoro prázdná stránka : height:0px v svelte.js elementu main
« Poslední příspěvek od Ħαℓ₸℮ℵ ␏⫢ ⦚ kdy Dnes v 18:24:32 »Mám problém s webovou aplikací která asi je stavěné v duchu svelte.js, kdy téměř veškerý obsah je skryt(kromě záhlaví), protože po načtení má height 0px. Aby bylo jasné, možná je to starším browserem(chromium 100, ale vícero), ale rád bych to zprovoznil i na těchto. na novém edgi to jde ok. Workaround je elementu main ručně nastavit height:100vh aby to byl až dolu, nebo random hodnoty 232px, 600px. Nepomáhá min-height:500px, ani height:unset,initial,default,100%... ani odstranění seznamu class posledních 3 elementů: main<div<div.
Prostě mi přijde škoda, aby prostě nějaké prkotině se to renderovalo do 0px vysokého boxu. PO změně na 100vh nebo jiné hodnoty ihned ožije a reaguje, obrázky se načtou za větší dynamicky fancy animovaně
Pro uvedení je zde strom elementů
V zdrojáku uvidím kulový, protože je tam nějaký javascript něco jako import ; promise {kit.start()} a asi 3 css definice.
Prostě mi přijde škoda, aby prostě nějaké prkotině se to renderovalo do 0px vysokého boxu. PO změně na 100vh nebo jiné hodnoty ihned ožije a reaguje, obrázky se načtou za větší dynamicky fancy animovaně
Pro uvedení je zde strom elementů
Kód: [Vybrat]
<html>
- <body class="bg-light text-dark">
- - <div>
- - - <div class="svelte-nskuw0">
- - - - <div class="flex overflow-hidden svelte-pnort"> (FLEX) - nepomá-
há zrušení flex (display: flex -> block)
- - - - - <div class="relative w-full shrink svelte-pnort">
- - - - - - <main class="relative h-dvh overflow-hidden px-2 md:px-6 max-md:pt-(--navbar-height-md) pt-(--navbar-height) svelte-pnort">V zdrojáku uvidím kulový, protože je tam nějaký javascript něco jako import ; promise {kit.start()} a asi 3 css definice.
Poslední příspěvky