Hoci je sucasny obsah dobry, tak nestaci na to aby motivoval k plateniu predplatneho, pretoze tento obsah si viem najst aj inde
som rad, ze sme sa v niecom zhodli. ake je potom tvoje odovodnenie pozadovania platieb?
na SME som chodit uz prestal, ale to je iny pripad, z tych je uplna zumpa. taky prozidovsky, protirusky atd. zdeformovany obsah je uz niekedy tazke inde najst

u piana aj jeho autor uznal, ze to bol nezmysel.
ako si sam spravne povedal, trh v tomto je asi dokonca presyteny. ja som rad za to, ze tento mechanizmus este na malo miestach funguje. ak mu padne za obet root, bude to pre nas skoda. bola by to vsak ich volba.
ina volba by bola sa skusit trochu pretransformovat a skusit nejaky podobny obsah tomu, co si povedal, prinasat, motivovat ludi k platbam, nielen reklamami, aj predplatnym, ponuknut im nieco naviac, odlisit sa.
tym, co som citoval, si dal za pravdu tvrdeniu, ze platit, teda neblokovat reklamy, nie je moc dovod. drzim redakcii rootu (uprimne!) palce, aby dokazali tuto stranku posuvat nejak dopredu a aby napr. aj mna motivovali k dajme tomu predplatnemu, aspon dobrovolnemu.
ps: poviete si, ak by to bolo uprimne, dal by som si tu reklamu. ja si to nemyslim, aproximujem k nechodeniu sem vobec. cize ju za chvilu nebudem zobrazovat vobec, len rozdielom, ze teraz ju blokujem, vtedy by som nemal co blokovat.
O tom, jestli vladne nechut, zatim nic nevime. Tech par hlasu tady na foru neni prurez vsemi ctenari.
Vime. Ja som nemyslel diskusiu. 48% ludi sa vyjadrilo jasne - konanim, to ma vecsiu vahu ako diskusia.