Tím že z ostatních děláš nemorální šmějdy, tak rootu moc nepomáháš.
Ono i ti co blokují reklamu rootu pomáhají -> web, který navštíví 150 000 lidímá větš možnosti, než web který navštíví 75 000. Nehledě na rady ve fóru..
Ano, přesně na to jsem myslel. Těch důvodu proč blokovat reklamu přece může být celá řada, ne každý musí být nutně paranoidní. Co mě opravdu štve je, že ti, kteří si reklamu zobrazovat nechávají (tzn. zřejmě jim nevadí) automaticky předpokládají, že když někdo řekne, že chce platit, tak až dojde na lámání chleba, platit nebude.
Mě osobně to třeba uráží. Navím, na základě čeho k takovému závěru došli, ale zřejmě takto uvažují oni sami. Sice by penězmi nikdy nikomu nepřispěli, ale přece si nechávají zobrazovat reklamu, takže jsou ti jediní správní, morální lidé. A ti, kdo reklamu blokují, se vezou zadarmo, kradou, jsou to šmejdi atp.
Takže pánové, prosím nechejte si svá ničím nepodložená tvrzení pro sebe a neurážejte ostatní, kteří jsou narozdíl od vás ochotni přispět SKUTEČNÝMI penězi. Já každoročně daruji několika neziskovým organizacím jak skutečné peníze, tak práci ve výši několika desítek tisíců korun a nevidím důvod, proč bych se měl zachovat jinak v případě root.cz, pokud o to bude stát. A když jsem napsal, že peníze pošlu, tak je prostě pošlu. Budu-li mít tu možnost.