1. to není takové terno, symetrickou linku každý nevyužije a ta příchozí rychlost je nízká
2. člen opravdu nemusí nic podepisovat? Ani zpracování osobních údajů a pod? Nevěřím.
3. je to opravdu výhoda? Předpokládám, že se jedná o wifi, to je trošku jiná liga.
4. i v jiných společnostech je možné mít smlouvu bez závazku, i v U*C. Samozřejmě pak není možné využít věrnostní slevu, ale to je věc jiná.
Co u PF postrádám, tak jakékoliv garance, SLA. Pro běžné uživatele to prostě není dobrá volba. Je to pro nadšence, kteří si to chtějí spravovat sami. Viz http://www.pilsfree.net/spolek/
(jsem Tě trochu zkrátil, aby tu nebylo zaspamováno)
1. Příchozí nízká? 25Mbit? Kamaráde, já teda nevim, kde žiješ a co používáš, ale jestli je Ti 25Mbit málo, asi bych Tě dal do zoo, aby se na Tebe mohli ostatní chodit koukat... Totiž - emaily si přečtu, zprávy taky, fora navštívim, hry na Steam stáhnu, multiplayer hry hraju, na YT videa koukám. A nikdy jsem nezaznamenal potřebu mít vyšší rychlost. Asi jsem jinej... nebo Ty.
2. Souhlas jo, nicméně mě nikdo nenutí do "výhodný" smlouvy
3. Když to zařízení vlastníš, tak proč ho nevyužít? Lepší, než si něco pronajímat nebo kupovat...
4. Není sleva = je vyšší cena = nemám tím spíš zájem
Pilsfree sdružuje přes 20 tisíc nadšenců. To je řekněme desetina Plzně (a okolí). To je v Plzni ale IT nadšenců, sakra... :-)
Ta citace (kterou jsem z Tvého příspěvku nepřevzal kvůli místu), s tou to je jednoduchý - oni nic negarantujou. Ví, že nemůžou (hlavně mají málo lidí), proto to mají postavený papírově takhle. Je to jejich způsob (právní) ochrany. Nicméně za půl roku jsem měl jeden jednodenní výpadek (en mi celkem vadil) a dva cca dvouhodinové. Takže jak jsem psal: cena/výkon pro mě bezkonkurenční. MOžnost kdykoliv přestat platit a "odejít" byla pro mě navíc podmínkou.
Nemá cenu se tu dál vybavovat, budeme tu mlejt každej to svý furt dokola. Pokud jsi u nich zaměstnanej (vypadá to tak), beru, že bráníš zaměstnavatele. Nicméně jsou tu vyložený dost silný karty proti UPC (ne mnou, já jsem jen takovej nevýraznej okraj). UPC si prostě nedělá nejlepší jméno. Lidi jsou sice hloupí, ale ne všichni... Někteří si na UPC dají pozor (minimálně já).