Nejaky j z internetu ma neurazi, takze si to odpusti. Za to, ze k tebe chodia na pohovor tupci ja nemozem, vies ti dobri maju pracu uz pocas studia. A za to, ze to preleze VS tiez nemozem. Kebyze places, ze boze co to odtial leze tak chapem, ale ty si hovoril o <>vinach co ich tam ucia. Neverim, ze absolvent IT VS nevie co je cyklus.
Btw spravna odpoved je 1.prvok ak ma aspon 1 prvok

, lebo o maximalnom nebola ani rec (alebo som slepy..samo, ze som pochopil ale musel som si rypnut

).
Mirek - keby som napisal ze pisal som kompilator pre ARMy tak by si bol rad? Pisal som ze nejde o to, lebo ja osobne som hned po nastupe do prace pouzival hashmapy, spajane zoznamy a ine srandy a nikto mi nemusel vysvetlovat, co kedy pouzit. Nevedel som, ze musim na IT fore vsetko polopatysticky rozpisovat.. Okrem toho ked sa ti nechce citat odpovede a diskutovat naco tu diskutujes?
K tej VS - uz bolo mnohokrat rozoberane, ze maju mizernu kvalitu (ale je to skor vystupna kvalita..). Cely problem je v tom, ze v spolocnosti panuje akasi dogma, ze ten papier ti da automaticky pracu a vysoky plat. Potom sa tu studuje hocico a prelieza len aby to bolo a bohuzial sa najdu subjekty, ktore takychto ludi prijmu.