Pupi:
1) si troll
2) vsade si bol, poznas vsetko, vies, co robi vacsina ludi. Tak sa prezentujes a je to blbost
3) Kamos nedavno praci potreboval napisal parser ako bezkontextovu gramatiku. Nevedel, ze aku gramatiku ale z poziadaviek mu vyplynula bezkontextova. Tak vedel, co si moze a nemoze dovolit.
4) na jednom pohovore mi dali rovno u nich kodit grafove algoritmy. Na druhom ma skusali zlozitosti datovych struktur a ako co najlepsie pristupit k vyvazenemu vonkajsiemu triedeniu. Zoznam je dlhy, mohol by som pokracovat
5) Nadavas na predmety a tvrdis, ze je VS nanic. Tak si potom blbec, ked stracas cas niecim, co je pre Teba nanic.
6) Neuvedomujes si, ze IT je dnes uz velmi siroky pojem a IT zivy plno profesii, co nemaju s IT skoro uplne nic.
7) Cely cas vravis iba o nejakych priemernych pracach. Neuvedomujes si, ze ak clovek vie teoriu a chce ju uplatnit, tak si najde taku pracu, ktora je pre neho zaujimava. Sam som bol na pohoroch prevetravany z teorie...

zabedneny si iba ty, lebo si neuvedomujes, ze clovek rad poznava a ma prehlad a obcas je mu sumafuk, ci to v praxi pouzije alebo nie. Pre Teba by bolo asi gymnazium utrpenie. Pre mna bolo gymnazium jedina moznost, lebo vsetky tie predmety, ktore v praxi nikdy nebudem potrebovat ma nejako vnutorne obohatili, dali mi rozhlad a som za to strasne rad.
9) Niekedy na zakladnych skolach deti nutili do nasobenia dvojcifernych cisel z pamati. V dobe kalkulaciek uplne neprakticka vec. Hej, lenze taky clovek ako ty, si uz neuvedomi, ze sa pri tom ucilo deti udrzanie pozornosti. Musis podla celeho procesu udrzat maximalnu pozornost. Ak pozornost stratis, musis zacat od zaciatku.. Kaslem na prakticke nasobenie cisiel v hlave. Ale naucit sa udrziat maximalnu pozornost je vlastnost na nezaplatenie a v programovani ani nehovorim..
10) Deti by mali vediet, ze sa neucia nasobit blbe cisla ale udrzat maximalnu pozornost. Ale to by som od nasho tragickeho skolstva vela chcel. Pokial nema clovek stastie na osvietene ucitela telom aj dusom tak je to tragicke.
11) Na pohovoroch mi bolo povedane, ze som hodne nadpriemerny absolvent. Pravdupovediac, potesilo ma to, ale nikdy a ani teraz sa tak necitim. Ale to je asi mnou, ze stale porovnavam s ludmi typu guru, oproti ktorym neviem nic a tak sa citim slaby. Ale to preto, ze sa tak chcem citit, aby som ich mohol dohanat. Je to forma nejakej mojej vnutornej motivacie..
Najme si uvedom, ze nevies vsetko a ze preto, ze ty asi nikdy nijaku teoriu potrebovat nebudes, tak to neznamena, ze to pre vela ludi z praxe nie je denno-denny chleba. Ty si vybral taku pracu, kde nebudes potrebovat teoriu o ktorej hovoris. Ok. Nic proti tomu. Ja som si vybral prace opacnu pracu a bolo by nepekne, aby si ty mal nieco proti tomu. Jedna z mala vyhod demokracie

Ale co fakt blbe, ze hovoris ako je na VS skole teoria k nicomu a sam sa nejaku chces skoncit. Resp. mozno Ta to bavi, neviem

sorry za offtopic offtopicu