Zbytečně se serete do Lenina, přitom má v mnoha ohledech pravdu.
Víte, já mu rozumím naprosto přesně a i když s ním v ledasčem nesouhlasím, tak opakuju, že v jádru má pravdu.
Klidně si z něj budu v řadě věcí dělat srandu, ale ne nesmí se to přehánět.
Je mi jedno jestli je tam big boss nebo jestli dělá na supportu a nudí se.
Ať tak nebo tak, všechno si to vyzkoušel na vlastní kůži.
I kdyby teď hlídal sámošku, tak si tím vším prošel.
Ono se to debílkům na škole nebo zaměstnaneckejm zadekkám zaraženejm do jejich teplé židličky náramně kritizuje.
Měl jsem firmu a než jsem šel sem, prošel jsem si tím vším a ujistím Vás, že dokud si tím neprojdete, budete se jen usmívat jako idioti a tvrdit, jak to kdo dělá blbě, nebo že si myslíte, že nemá pravdu, protože židle co na ní sedíte je kouzelná a na Novinkách.cz nic takového nepsali.
A nepsali, nepsali.
Tohle se totiž nedá pochopit, tohle dokonce nepochopí ani ten, kdo je jen na cestě vzhůru.
Abyste to pochopili, musíte se nejprve postavit na vlastní nohy, někam se dostat a pak musíte krutě spadnou na držku a rozbít si jí, pak teprve doceníte hodně z toho co říká.
Lenina jsem dávno otipoval na člověka, který si to vyzkoušel nahoře i dole, prošel úspěchem i neúspěchem a získal hodně draze vykoupenejch zkušeností a v mnoha ohledech i hodně moudrosti. Jo, bible to, bible tam to, ale i bible má v mnoha ohledech pravdu.
Samozřejmě bych Vám přál, abyste si na tu držku nedali, abyste byli úspěšní.
Ale lidí, kteří zkusili rozjet svůj business, těch je málo.
A chce to dost odvahy zkusit to, chce to ještě víc odvahy vytrvat.
A když se to nepovede, chce to hodně odvahy to překonat a začít znova.
Dejte bacha, abyste neuráželi člověka, kterej toho dosáhl mnohonásobně víc, než vy!
Jasně, není potřeba si tu hrát na slečinky, jsme chlapi a v jiné situaci bychom měli pušky a šli do války na nepřítele, nebo třeba pazourky na klacku šli lovit jeskynního medvěda. Takže Vám říkám, dělejte si srandu z různejch věcí, ale nikdy se PŘEHNANĚ nesmějte tomu, kdo lov na jeskynního medvěda zkusil, když vy jen tak oprašujete zajíce.