osobne vnimam situaciu tak, ze najdolezitejsie je, aby dieta malo vlastnu motivaciu.
V pripade mojho dietata to uplne prirodzene skoncilo tak, ze vie vsetko co sa da Minecrafte a s tym suvisiacich veci.
Pouziva redstone na pomerne komplikovane veci, nieco tusi o Javascripte a pise si bootov v Pythone do Discordu.
Zlahka sme sa dotkli do Javy, ale kedze nie som javista nevedel som ho efektivne nakopnut, aby si spravil vlastnu modifikaciu Minecraftu, napriek tomu, ze zaujem by bol.
Ked som mal viac casu, spravili sme jednoduchu hru v Unity sposobom, ze on nad tym travil mrak casu a ja som mu pomahal riesit zaseky. Ale to bola pekna ukazka, ze ked motivacia nejde z dietata, tak to nie je uplne ono. Dokoncili sme to do funkcneho stavu ale nijak sme na to nasledne nenadviazali.
Opakovane zvazujem kvoli detom kupit 3D tlaciaren, ale mam pocit, ze ked si na to nenajdem dost casu ja, tak to bude zapadat prachom.
Samozrejme dieta ma k dispozicii vlastny pocitac bez nejakych vaznejsich obmedzeni, takze veci ako instalacia SW / pouzivanie VPN / zapajanie beznych periferii / pouzivanie Office / kupovanie si hier z vreckoveho / natocenie videa na Youtube je ciste v jeho rezii, ktoru mlcky ocakavam, ze zvlada
.