Příspěju se svou skromnou trochou do mlýna: Za mě jasně Brother.
HP mě nepřesvědčilo (ten software je poslední dobou fakt děs), Canon laserovky neznám, ale měl jsem inkoustovou multifunkci, dával jsem jí výhradně poctivé originální náplně, tiskla tak krásně, že úředník nerozeznal originál od kopie, ani při delší nečinnosti (třeba dva měsíce jsem nevytiskl ani stránku) nezasychala hlava, avšak jednoho krásného dne vytiskla svou poslední stránku a hodila nějakou chybu, kdy jsem na základě googlení zkušeností ostatních s touto chybou usoudil, že jde o předprogramované kurvítko (odešla měsíc po tříleté záruce), takže od té doby z mé strany Canon principielně ne.
S Brotherem jsem zatím nikdy chybu neudělal, smysluplné drivery, bezproblémový provoz, akorát nevím, jestli jsou dobře dostupné, sháněl jsem pro známého jednu loni a moc dobře to nešlo, byl jich nedostatek, jak je to teď, nevím. Aktuálně mám „starou“ multifunkční barevnou LED OKInu za odvoz, kterou někdo vyhazoval jako nevyužitou ještě nevybalenou (normálně funglovka), je to teda fullduplexní kombajn, co má svý drobný mušky, ale jinak za ty prachy supr
(sám bych si ji nekoupil, nejsou zrovna levný, ale s Brotherem bych obavu neměl).