V případě takovéhle elektroniky to bude asi se sortou lidí lepší. Ale taky jsme vyklízeli pozůstalost, kde se nahromadily doslovat tuny věcí, většina nepoužitých a bylo mi to líto vyhodit. Tak jsme se snažili to různě rozprodávat.
Sortiment věcí byl na styl staré hrnečky, nádobí atd a pak věci z multilevel sraček (Avon, tupperware, Zepter, Oriflame). Podotýkám že prodáváno za zlomek ceny - jen abych měl pocit že se to nevyhodilo - prakticky charita
Bohužel drtivá většina lidí je naprosto na přesdřzku (většinou psaly postarší ženský) -
- v inzerátu je jasně uvedeno něco a oni vám píšou jestli by to nešlo jinak (ne na dobírku fakt neposílám a pokud nemáte bankovní účet v dnešní době, tak seš asi nesvéprávná)
- S někým se domluvíte na předání a oni vám napíšou že jsou na zastávce a jestli tam nemůžete přijít (jo jasně, já budu chodit s pičovinou za 150kč k zastávce protože nějaké slepici se nechce jít do kopce)
- domluvíte se na předání a samozřejmě nikdo nepřijde - po dotazu "jako kde jste" vám napíše že si to rozmyslela. NEbo nenapíše vůbec
-domluvíte se na přednání v 16:00 a 16:15 jim napíšu jako kde jsou a "jé já se zdržela v práci, za půl hodiny jsem tam". Krása - já tady budu čekat a celou hodinu se nebudu rozdělávat žádnou větší práci, abych předal nějaké slepici blbost za 100kč.
- domluvíte se na poslání poštou, pošlete jim číslo účtu a nikdo dál nekomunikuje. Na danou věc vám samozřejmě ještě psali další lidi, ale už jsme je odmítal jako že je to prodané.
- lidi vám píšou jestli nemáte ještě tohle, tohle a tohle. Případě co bych doporučil na tohle a tohle - já sakra nevím, prodávám co je na fotce a další věci nemám. Nejsem nějaká Avon Lady co objednává z katalogu
- XY lidí vám napíše "je to ještě volné" případně jinou předdefinovanou větu co jim Marketplace nabídne a dál nekomunikují a jen to člověka otravuje
Doporučuju nafotit a prodávat jako krabice "A" a obsah: a další krabice B, obsah:. Pokud to nikdo nebude chtít takto hromadně, tak se na to vyser a nahaž to do kontejneru na elektroodpad. Za ty nervy a komunikaci s lidma s IQ <70 to nestojí. (zase podotýkám že u těchto věcí to může být jiný než u toho co jsem prodával já, ale nevím o kolik

)
NA prodej po jednotlivých kusech se vykašli.